Det finaste jag sett!

I förra veckan hände det finaste. Jag blev taggad i en bild på instagram och inte vilken bild som helst, en målning…. av mig. Liksom, som en person har målat.

IMG_20170205_194753

Visst är den bara helt otrolig? Jag totalälskar den och såååå tacksam för det som skrivs under bilden. Det är otroligt att jag, JAG, kan inspirerar och jag kan inte förstå att jag faktiskt har inverkan på er, att det jag gör hjälper!

Jag är så glad för alla fina kommentarer här och på instagram. Ni är helt fantastiska och ni ger mig ÄNNU mer vilja (om det är möjligt) till att fortsätta med det jag gör! Tack för att ni är världens bästa läsare och följare kompisar, det är fan vi mot världen! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!