Helgens

Glad måndag igen kompisar! Är det måndag och fredag hela veckan typ? Känns banne mig så va?

Hoppas ni haft en härlig helg?! Min har varit fylld av jobb och vänner typ, lite så som det ska vara och alldels härligt faktiskt. Längtar dock till en lite mer fartfylld helg kanske. Kan bli lite småstressad ibland,onödigt jag vet men kan ni känna igen er lite att när ni gör få saker på helgen, att ni inte utnyttjar livet fullt ut? Jag vet, jag har allvarliga problem som tänker så MEN kan inte hjälpa det faktiskt.

IMG_20170205_191545
IMG_20170205_191509

Fredag: Fredagskvällarna är ju bästa kvällarna. Oavsett om jag ska jobba eller inte på lördagen så är det alltid en speciellt fredagsfeeling som liksom bubblar i magen, and I lööve it!

Det väntade rötjut och sushi på kvällen och sååå återgår vi lite till sushi. Gillar ni det? Första gången va det äckelpäckel, andra gången fortfarande äckligt men mindre äckligt än första, tredje gången var det bättre, fjärde gången gott och fredags gryyymt! Såå något man kan lära sig käka ändå! MUMS!

Vi pratade, pratade och pratade innan vi hamnade hemma hos Pernillas pojkvän och sen på Zigges för en drink. Underbar kväll som slutade liiite sent dock, men man lever ju bara en gång;)

Lördag: Jobb och mello samt en jäääkla massa godis och chips summerar väl kvällen ganska bra?!

IMG_20170204_175422_622 IMG_20170205_191721_541

Söndag: It was time for Gekåååååås! Kickade igång dagen med ett rumppass på gymmet och jag vill seriöst gråta efteråt. Benpress i dess former är det bästa alltså! Sen va det inget folk på Gekås, alls typ!  Ironi som klart för det var ju jättemycket! Stor busslaster från Skövde med Rolfs Buss och en miljon kundvagnar. Jag älskar det stället. Hittade så mycket fina prylar till vardagsrummet, ska visa er snart 🙂 Sen blev det ju det gamla vanliga, bindor, tamponger, tandborstar och schampoo ni vet 🙂 Kvällen spenderades med jobb och lite depp. Ingen aning om varför jag var nere faktiskt, bara kände för att göra noll och glo på film, så det gjorde jag 🙂

Tell me, vad har ni gjort? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!