Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Recept: Chokladdadelbollar med flingsalt och chokladcrunch

DSC_0149 DSC_0153

Chokladdadelbollar med flingsalt och chokladcrunch

9 dadlar

2 1/2 dl havregryn

1/2 dl rapsolja

2 msk kakao

1/4 dl vatten

Gör såhär:

Kärna ur dadlarna och mixa dem, havregryn, olja, kakao och vatten till en slät smet. Tillsätt salt och kakaonibs och knåda den (arbeta ihop den med händerna) så att salt och choklad fördelas. Rulla till bollar i kokos och avnjut ihop med en kopp kaffe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur mkt flingsalt o kakaonibs ska det va? Är inte med i receptet 😉

    ida 2017-02-09 09:40:51
    Svara
    • Svar på idas kommentar.

      Nej precis, det får man smaka av efter behov 🙂 Jag måttade inte när jag tog utan helt enkelt smakade av 🙂 En nypa salt är att rekomendera 🙂

      fiiaan 2017-02-09 10:14:04
      Svara

senaste från Mode

Sophia Anderbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!