#frommyphone

Heeeej kompisar! Hur läget en torsdag som denna? Har ni också det kallt? Hmmm snacka om att längta till värmen. Btw, vänta bara tills berättar vart jag just nu planerar nästa resa 😉 OMG!

Det är skönt att jag mått så bra den senaste tiden! Ingen ångest på väldigt  väldigt länge och jag är så tacksam!! Var hos psykologen i måndags, första besöket sen innan jul och jag hade inget att prata om! Förstår ni hur underbart det är? Hon sa att det syns i ögonen på mig att jag mår bra, det liksom lyser. Lycka!  Det är magi att låta bli killar ett tag, aldrig trodde jag att jag skulle kunna uppskatta singellivet. Well I doo!! 😉

edf

edf

Resten av tiden har bestått av jobb, möten, reseplanering med tillhörande fika, Simone hade gjort världens  godaste hasselnötscheesecake. Ska försöka fiska fram receptet. 😉

IMG_20170207_202613_080

mde

Har sett filmen Split på bio? GÖR DET! Riktig bra film och jag rekomenderar er alla att se den. En stor påse godis till det och bio med jobbet, jaaaa ni, underbart!

Nu ska jag kila iväg till Sveriges Radio och jobba lite 🙂 Hörs senare babes!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!