#frommyphone

IMG_20170215_121400

 

Hej godisbitar. Hur läget?? 🙂

Här är det bara fint, spenderade kvällen igår hos mormor och morfar med min ena kusin och hans tjej. Skulle varit ledig från TM men fick hoppa in och jobba några timmar till stängning, gjorde absolut ingenting dock 🙂

Såå hur spenderade ni er V-Day!? Blev ni uppvaktade? Elsa blev glad i budet jag fick hem från shopcorn iaf, hon gillade främst nallen och det var tur för gelehjärtanen vill jag ha 😉

IMG_20170215_121528IMG_20170215_122122

Hade ju datenight med Tessan i måndags, fifty shades och pizza blev detju såklart och OMG för dessa filmer.Please tell me att ni har sett dem? Annars är det ett måste. De är ju så heta och så fantastiskt bra.Tvåan var bättre, såg nämligen ettan på alla hjärtansdag och insåg att tvåan är tusen gånger bättre. Det blir liksom riktigt kärlek i tvåan och det gillar vi ju faktiskt. Grymt bra betyg från Fia och jag tänker inte spoila mer för er som inte sett den;)

IMG_20170215_121740

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!