En påminnelse!

DSC_0299

Det är okej att vara ledsen, det är okej att inte alltid leva som man lär. Ni minns väl vad vi skulle göra när ångesten kom och knackade på? Gå tillbaka till sängen, lägga oss,blunda, kanske somna om och vakna på nytt igen och försöka anamma det vi lärt oss hittills. Sova har jag anammat denna helgen kan jag säga! Viktigt att minnas är, ångesten är inte här för att stanna, den kommer försvinna.

Va snäll mot dig själv finaste du, du är fantastisk och gör så gott du kan, alltid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej och tack för en bra blogg!
  Jag har lidit av ätstörning under en längre tid men är nu påväg att bli frisk. Ett av mina stora problem är att jag har svårt med att äta mycket av ett och samma livsmedel, tillexemel något som innehåller mycket kolhydrater. Om jag äter en macka till frukost och pasta till lunch har jag väldigt svårt att även äta pasta till middag och macka till kvällsfika. jag vet inte vad jag ska göra för att sluta kontrollera detta, jag försöker gå emot det men oftast blir det istället så att jag skippar någon av måltiderna för att jag får beslutsångest. Har du något tips på vad jag ska göra?

  E 2017-02-20 07:40:31
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Jag känner igen detta. och detta har ju bara med att göra vilka regler man tidigare satt upp för sig själv. Det finns inga regler hurvida många g¨nger man går äta pasta, det är helt valfritt och mer än okej att göra det två gånger om dagen fina du! Jag tänker att det bara är att försöka trotsa hjärnspöket som säger att det inte är okej. Du ska absolut inte skippa någon måltid finaste du men det är alltid bättre att ta en sak åt gången. Kanske du kan börja med att äta en macka till frukost och en macka till kvällsmat och variera resten? Har du testat dig fram?

   fiiaan 2017-02-20 08:34:03
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!