Helgen utan bilder

God eftermiddag babes!

Hur mår ni? Har ni haft en härlig helg?

Ännu en gång, tack till er som kommenterade inlägget i lördags, så fina ni är! Det har blivit en bildlös helg, jag har helt enkelt inte orkat denna gången. Jag mår bättre idag men jag är inte helt återställd, det tar alltid tid efter denna typen av ångest som kom i fredags. Konstigt nog glömmer jag bort mellan gångerna hur fruktansvärd den är och hur långt tid det tar för mig att återhämta mig efter den. Det blir alltid en överraskning när den väl kommer. Jag har mått så jävla bra rent ut sagt, en längre period nu och ja, det kom som en chock att jag skulle reagera såhär.

Jag vet vad det beror på och det är inget som kommer lösa sig av sig självt, något jag verkligen måste jobba aktivt med. Frågan är, är jag kanske inte redo? Det går ju att förändra, det vet jag men det är så förbannat svårt när ångesten blir så extrem så att man blir sängliggande och tappar sig själv helt. Det tar sån tid att bygga upp igen och det suger all energi ur mig.

I vilket fall som helst blev helgen ändå ganska lyckad 🙂 Jag har varit hemma i Värnamo hos familjen och firat mammas 50 års dag ännu en gång, massa god mat, massa skratta med Stefans sida av släkten som jag träffar sååå såå sällan! Lite biltvätt, ett besök hos farmor och söndagen spenderades med lite jobb framför datorn hemma, avkopplande bad och tidig sömn. Så mycket jag har orkat att göra denna helgen helt enkelt.

Bjuder på lite gamla bilder för att det inte ska bli helt färglöst i flödet här 😉

DSC_0285 DSC_0043 DSC_0238 DSC_0506

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!