Jag lever!

Just nu känner jag mej sååå supertråkig meeeeeen jag lever hörrni! Jobbar heltid på TM denna veckan och ligger tusen miljoner mail efter typ, så jag kämpar på och gör verkligen mitt bästa, förlåt om jag är lite tråkig. Ordningen är återställd till nästa vecka! Det lovar jag er 🙂

Något som är sjukt härligt dock är ju att det är så ljust nu! Ljust klockan 07 på morgonen och ljust fortfarande när klockan slår 17. Är det inte underbart? Nu hade en veckas sol suttit fint i mars bara så hade man maxat denna tiden innan årets härligaste tid börjar, våren. Vem mer längtar? WIIIIE!!!

Bjuder på lite vårbilder från förra året, ingen kanonvår precis men ändå. Wow, kan ni förstå att det snart är 1 år sen det tog slut mellan mej och P. 1 ÅR SEN! Alltså det är typ bara två månader kvar tills det är ett år sen. Vilken konstig känsla jag fick i magen nu, känns som det var nyss men samtidigt känns det som det aldrig varit han och jag… Livet förändras verkligen fort. <3

collage1 DSC_5101 DSC_5118 DSC_5053 Emys Foto 160508_0375 1 DSC_4951

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!