Det är lördag! Och livet är så mycket mer än bara siffror på vågar och kalorier i appar, glöm aldrig det!

IMG_20161227_201832_270
2. Välmående är så mycket mer än bara mat och träning.
Det är lördag finaste du och jag vill ta tillfället i akt att påminne er om vad livet verkligen går ut på! Välmående! Välmåendet är inte alltid på topp,ett levenade bevis på det var jag när ångesten tog mig förra helgen och jag levde verkligen inte som jag lär. Jag försökte men ack svårt det är. Jag övade dock,och jag gjorde det som jag sagt tiller tidigare. Gå tillbaka till sängen, blunda,kanske till och med somna om, vakna och öppna ögonen på nytt och anamma allt som är viktigt för dej i livet. Är verkligen den där siffran på vågen värt all uppoffring av annat kul du egentligen skulle vilja göra? Är det verkligen värt att tvinga sig till en specifik träningsform som bara får en att må dåligt bara för att man ska? Och är seriöst den där jeansstorleken SÅ viktig att det är värt att hänga upp hela sitt liv på endast träning och mat,när livet har tusen andra saker att erbjuda? Nej, visste väl det.
Det är lördag! Och livet är så mycket mer än bara siffror på vågar och kalorier i appar, glöm aldrig det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Lyssnade på veckans poddavsnitt och blev så förbannad när jag hörde om kommentaren som någon lämnat på IG. Började följa dig för snart ett år sedan och tänkte att det kunde vara på sin plats att berätta hur jag känner efter ett år.
  Mitt senaste år har varit lite omskakande också. Förändringar, rutiner som försvann, träning som jag älskar som uteblev och från att ha varit (som jag kan se i efterhand) väldigt smal så gick jag upp i vikt. Det har varit jobbigt, skitjobbigt faktiskt. Men varje gång jag känt mig dålig för att jag inte tränat, eller för att jag ätit pizza eller när jag försökt komma på ursäkter för att slippa ha filmkväll med min partner, då har jag stannat upp och tänkt ”Vad skulle Fian sagt till mig?”. Varje gång kommer jag också fram till att du troligen skulle ha sagt att uteblivna träningspass inte spelar någon roll, ett par kilo upp eller ner har ingen betydelse och att jag ska fokusera på allt bra jag har/är. Såklart kan jag inte veta säkert vad du skulle säga men det hjälper verkligen att tänka så!
  Slutsatsen är att din blogg, IG och podd har stöttat och hjälpt mig mer än jag kunde ana när jag började följa den. För att du är du och är så öppen och ärlig. Det kanske blev en liten rörig kommentar men jag hoppas att det jag vill säga går fram.
  TACK!

  H 2017-02-25 12:29:03
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Men snälla snälla älskade du! Tack för denna underbara kommentar! Precis vad jag behövde! Så stark du är. Tack söta!

   fiiaan 2017-02-25 18:07:40
   Svara
 • Detta borde jag gjort i dag!! Gått tillbaka och lagt mig! Ångesten är total i dag pga mitt bagage och dessutom så är ångesten stor över att jag ätit ”fritt” i några månader nu. Äter mackor varje dag! OST! Shit!! Ångesten finns där när magen börjar bli större!! Hemska ångest!

  Nenne_79 2017-02-25 09:59:47
  Svara
  • Svar på Nenne_79s kommentar.

   Hjärtat anamma detta! Jag vet hur det känns och hade liknande ångest av annan anledning förra helgen. Det är svårt men det går. Upp igen och när du faller, fokusera på målet. Hur vill du må. Res dig och fokusera och lika många gånger som du faller ska du resa dej tills du står stadigt!!

   fiiaan 2017-02-25 10:40:19
   Svara
 • rörande avsnitt. så bra. stor kram!!!

  Agnes 2017-02-25 09:47:48
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!