Gissa vart jag ska!!!!????

DSC_1845 DSC_1847

collage

Gooodmorgon underbara,härliga, lediga söndag! Hur läget med er världens bästa läsare? (ahhh okej sjukt positiv och glad men jaaa, det är jag idag)

Det vankas frukost med Allis snart, ha nya recept att testa och kommer såklart fota och posta här så snart som det bara är möjligt, nya experiment och recept på goda, hälsosamma frukostar, we all love that, right?? 🙂

I fredags hände det! Från USA som vi pratat om ett tag till ett HELT annat ställe bokade vi nu resa, åhhhh ett nytt ställe som inte varit på tidigare och som jag ALLTID veta upptäcka och uppleva! Kan ni gissa vart med tanke på bilderna ovan? En världsdel jag bara totalälskar ligger landet i!?

DSC_0401 DSC_2004 DSC_2175 DSC_2179

Vi ska till…… KAMBODJA!!! Det har också blivit lite av en tradition för mig att resa på min födelsedag, den 15 juni, så jag tänkte att gör väl det iår med. Kan det bli bättre? Att få spendera sin födelsedag på de bästa platserna man vet, flygplatser och flygplan? Det är något speciellt med den där pirriga känslan i kroppen när man är på väg, när man har en resa framför sig! Nu längtar vi såklart men mycket roligt ska hända innan dess! 2017, BRING IT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!