Helgen i bilder

Godmorgon på er.

Swish så va det måndag igen då, skönt för mig då det är back to vanlig vecka för fia, halvtid på TM och resten hemma! Vad har ni haft för er i helgen?

Min fredag bestod av poddinspelning och bokning av resa till KAMBODJA med Simone. Finally säger vi på den. Vilken fantastisk respons vi fått på veckans poddavsnitt förresten. Tack söta ni som har kommenterat. Det gör mig lycklig att veta att ni stöttar upp. För er som inte lyssnat handlade avsnittet om en kommentar jag fick på instagram i förra veckan, att jag inte kunde ha ångest för att jag har en smal midja och breda höfter. Denna kommentar gjorde mig galen vilket jag tror märks i avsnittet, ni lyssna på det här för er som vill 🙂

 IMG_20170226_153422 IMG_20170226_153343Lördagen spenderades först med lite jobb hemma i sängen och sen jobb på TM. Därefter slapp i sängen med Ack Värmland på datorn innan det var dags för datenight med Sanna! <3 Vi hamnade på Harrys som nyligen renoverat. Trevligt men fortfarande väääääldigt trångt. Burgarna och rödvin går ju dock alltid och sällskapet klagar man minsann absolut inte på!! Utgång blev det inte denna gången då Sanna inte får anstränga benen förtillfället och det gjorde egntligen ingenting för det snö/regnade heeeela kvällen. Vår nu tack!?

DSC_0197 DSC_0222

Söndagen började med en härlig promenad. Känns som jag inte varit ute sen jesus gick i shorts typ! Därefter bakade jag bröd och började fixa med blåbärscrunchen inför Allis och min frukost!! MAGISKT blev det! Lovar att börja släppa recepten i veckan! AJ PROMISE!

Resten av dagen spenderades med jobb och catching up av allt jag inte hunnit med i veckan och lite slapp! Grym helg ändå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!