Recept: Blåbärscrunch

collage

DSC_0203

I samarbete med Nicks.

Blåbärscrunch

Kaksmulor

1 dl sukrin gold

3 dl mjöl

140 g smör

Blåbärssås

200 g blåbär

1/2 dl sukrin

Gör såhär:

Kaksmulor

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samtliga ingredienser till en kakdeg och häll ut allt på en plåt med bakplåtspapper. Låt kaksmeten sedan gräddas i ugnen i 16 minuter så att den får en fin gyllenbrun färg. Ta sedan ut plåten och låt kakorna svalna.

Blåbärssås

Tina upp blåbären i micron och mixa sedan blåbären och sukrinet i en mixer/stavmixer till en slät sås och förvara sedan i kylen.

När kaksmulorna svalnat, krossa dom i valfri storlek och smula sedan över på vanilj yoghurtkvarg, toppa tillsist med blåbärssåsen

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!