I slutändan vill vi ju ändå bara må bra

IMG_20170303_222822

Godmorgon fina du, och godmorgon fina fina lördag!

Lördag, många är lediga och har en härlig ledig dag samt helg framför sig. Kanske helt utan planer, kanske en ritkig familjhelg ska äga rum eller blir det en galen helg med vänner och äventyr. Oavsett bör fokuset vara där DU mår bra. Vad mår DU bra av att göra denna helgen?

I flera månader eller kanske till och med i flera år har fokuset legat helt fel. På oviktiga saker som i slutändan inte betyder ett skvatt. Inte kommer du på din dödbädd ligga och vara ledsen över att du inte lyckades tappa alla de där kilona och hålla den vikten for EVER! Nej. Det du kommer ångra när du ligger där är att du la alldeles för mycket tid och tankar på just det. Livet är nu, hela hela tiden. Låt det inte passera förbi, följ med och fokusera på det som är viktigt för dig. Idag är en dag du aldrig någonsin kommer få tillbaka igen och vem bryr sig om hundra år hur mycket du väger eller vilken storlek du har i brallorna? I slutändan vill vi ju ändå må bra, och det kan ingen storlek eller vikt hjälpa dej med. Livet är nu. Glöm inte det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!