GiveAsmile

collage 1DSC_0379

Hade ni möjlighet att driva UF-företag när ni gick i skolan? Jag hade det inte och även om jag hade haft tror jag inte att jag hade gjort det, jag var totalt ointresserad av företagande på den tiden och kunde aldrig någonsin tro att jag skulle starta eget!

Idag tycker jag att det är så sjukt inspirerande och sen jag fick följa Casandra och hur de skapade något så fantastiskt som IAMPROUD har jag blivit mer och mer peppande kring just UF företagandet.

En av mina kusiner driver just nu ett UF företag tillsammans med sina kollegor på Finnvedens Gymnasium i Värnamo (yepp mina gamla hoods). De säljer de fantastiska örngotten ovan med texterna SMILE och WAKE UP & SMILE och jag bara totalälskar dem. Det bästa är ändå att de skänker överskottet av pengarna till organisationen operation smile. Känner ni till dom?

Operation Smile ären organisation som har en vision om att inget barn i världen ska behöva leva undangömt på grund utav en behandlingsbar ansiktismissbildning. 200 000 barn föds med gomspalt och 2 miljarder saknar tillgång till kirurgisk vård. GiveAsmile vill med hjälp av försäljning av örngott hjälp till att bidra till detta, hur fint? jag blir bara så otroligt stolt.

Ett örngott kostar 149:- och två får du för 249:-.

Gillar du dem eller kanske du vill vara med att bidra till ung företagsamhet samt till operation smile?

Maila din beställning till [email protected]å återkommer Alma, Lisa eller Alexander med information om hur allt går till 🙂

Och nej, detta är inget sponsrat inlägg, jag har själv varit med och bidragit 🙂

Här har ni dom by th way!!! 🙂

IMG_20170308_100234

 PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!