Hur underbart är inte mat?

Heeej kompisar! Its helg och jag är snart på G till värnamo för familytime och lite festligheter!

I torsdags var det tacokväll hos Jonte och Natha, ni vet dom jag och Allis träffade på Bali? 🙂 Vi har ni skapat en liten underbar tradition där tror jag 🙂 Mat, prat och en jäkla massa skratt, kan det bli härligare egentligen?

 Och hur underbart är inte mat då? Jag kan verkligen inte förstå hur jag valde att leva förr. Blotta tanken på kyckling får mig illamående, den som jag knappt kryddade alls och allt smakade rått. Jag satt vid ett bord där tre av fyra just nu gick på kostschema, jag är ju den som inte gör det  då 😉 ingen dömer, ingen påtalar vad någon äter och alla mår bra.

I slutänden handlar det ju ändå om det, att må bra och alla är vi ju olika. Att låta kalorier och matvägning styra mitt liv funkar inte alls för mig, men det finns dom det funkar alldeles utmärkt för. Och välmående är ju det vi alla strävar efter faktiskt. Våga njuta!

DSC_0439

DSC_0439 DSC_0441 DSC_0459

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack tack tack!

  Malin 2017-03-12 18:52:50
  Svara
 • Fia, hur fan går man vidare efter ens livs kärlek lämnat en? Jag är i den situationen nu som du var i när Patrik lämnade dig. När kan man andas igen?

  Malin 2017-03-12 16:56:03
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Bästa bästa du! Jag vet vad du går igenom, denna jävla smärta och denna sorg. Du kommer kunna andas igen, det känns inte så nu men du kommer kunna det och varje dag kommer föra dej ett steg närmare till det! Jag skulle jättegärna vilja skriva ett inlägg om detta, hoppas att det är okej. På så vis kan jag få mer tips på ett smidigt sätttill dej! <3 Kommer i veckan, jag lovar!

   fiiaan 2017-03-12 18:14:57
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!