Helt jäkla inspirationslös?

Godkväll godbitar.

Whats up with you guys?? Jag kom precis hem efter en härlig helg i Värnamo, känner mej helt tom dock. Som att jag jobbat och inte sovit på flera dygn fast det är precis det jag har gjort. Bara slappat och njutit, tagit sovmorgon och haft det jäkligt bra. Kanske någon form av social baksmälla, när man landar och bara är fylld av uppskattning.

Sitter och planerar upp bloggen inför veckan, kommer in i perioder där nspirationen är lite lite sämre så tipsa gärna om saker ni vill läsa babes, det uppskattas så galet mycket <3

Tänkte ta mig ut på en härlig kvällspromenad nu. Vad pågår med vädret alltså? När bilen rullade mot Värnamo igår visade termometern 10 underbara grader, solen sken och jag hade sonnenbrillen (solbrillor på tyska) på mig. Lycka. Vår, jag har väntat på dej. Och att det fortfarande är ljust ute när jag kikar ut genom sovrumsfönstret nu gör absolut ingenting. Jag är mest tacksam!

PUSS!

IMG_20170312_182618

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • haha oj, har du umgåtts med din moster?;)) tänkte på tyskan. jaa vädret har varit härligt här i helgen, solen har verkligen varit saknad! <3

  Agnes 2017-03-12 19:26:47
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Haha nej faktiskt inte men kunde ju varit det! Hade henne som lärare så hade inte varit konstigt 😉
   Så underbart! Hoppas du har njutit:)

   fiiaan 2017-03-13 06:46:10
   Svara
 • Jag vet att du skrivit om det många gånger men kan du inte göra ett inlägg om ångest. Kommer den för dig plötsligt eller smyger den sig på. Har du några knep du använder för att bryta en ångestladdning och slippa den? Min hjärna bråkar en del. Jag jobbar på att ta ut skiljsmässa med min ätstörning och ansöka om ensamvårdnad över tankarna.
  Har du några knep du använder dig av när hjärnan bråkar och inte alls är överens?

  Jag har en rädsla att bli någon annan om jag blir frisk. Förändrades din personlighet mycket och i så fall på vilket vis? Hur märkte och reagerade personer i din omgivning?

  Hur reagerade din närhet när du berättade att du hade en ätstörning och hur sa du det?

  H 2017-03-12 18:43:16
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Finaste tack för detta. Självklart ska jag skriva ett inlägg om detta <3 Så snart som möjligt. Nej min persoblighet förändrades aldrig och ångesten har heller aldrig försvunnit. Däremot måste man jobba på att lärs sig hantera den <3

   fiiaan 2017-03-13 06:48:17
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!