Med solen i ryggen

spraaaang ju helgen iväg typ! Det har varit vårigtoch så härligt i direkt solljus, fast typ askallt när solen sen försvann, kanonbeskrivning va? 😉

DSC_0489 collage

Fredagen spenderades med Pernilla på Bulls, charktallrik och rödvin. Hon frågade och mitt svar var, mmmm måste spara pengar. Gick ju sådär men samtidigt känner jag bara fuck it. Man lever faktiskt bara en gång, klart man ska spara pengar och vara ekonomisk och duktig och så men lite ska man leva under tiden också. Varför annars spara pengar!?

I lördags rullade GOG till Värnamo, solglasögonspremiär fick det bli, en stor kopp kaffe och SummerVibesspellistan i bilen hem och jag mådde som en drottning! Möttes av hela familjen samlad och vi njöt på altanen innan solen gick i moln. En lite powernap och sen blev det middag på ett nyrenoverat Harrys. Bra jobbat Värnamo, där behövdes det fräschas upp. En annan som hängde där varje helg i sina unga dagar kände knappt igen sig 😉

DSC_0526 DSC_0531 DSC_0538 DSC_04651

Igår vaknade jag av ett magiskt sken genom fönstret, rosa/guldigt var det och jag tassade upp klockan 06 och fick se detta. Ser så fram emot att få spendera mer tid i vår och sommar här. ÅH!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!