Recept: Hallonbröd

DSC_0211

collage 1

DSC_0198

Hallonbröd

2 dl rivet äpple

1 dl frysta hallon

2 dl grahamsmjöl

2 dl vetemjöl

1 msk fiberhusk

1/2 dl chiafrön

1 msk olivolja

3 tsk bakpulver

2 dl mjölk

1 nypa salt

Gör såhär: 

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda sedan i olja, mjölk, rivet äpple och de frusna hallonen och rör om. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i ugnen i cirka 50 minuter.

Låt svalna och servera med valfria tillbehör.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!