Wake up & smile

collage

Livet kommer tillbaka lite till en, märker ni det? Hösten känns som den varit grymt lång.De sista liksom sommartecknet jag minns från förra året är min helg i Stockholm hos Flisan, barbent och asvarmt i gamla stan och en helt fantastisk avslutning på sommaren. Sen dess har det liksom varit grått, någon vinter kom det ju inte heller direkt.

Kan ni fatta att vi nästa söndags ställer om klockan? Hellooooo summertime. Bästa tiden på året börjar och detta året ska JAG njuta. Inget mörker, inget jävla depp över killar och sånt, inget självförakt och inga destruktiva tankar. Bara… ja, välmående. Livet, det livet går ut på.

För många kanske våren innebär ångest, rent kroppsligt iaf. Det börjar närma sig bikinitider och ja, det är lätt att tvinga till sig dieter och svält för att nå en viss siffra på vågen INNAN sommaren. Snälla, gör inte det. Kan vi inte göra annorlunda iår? Våga känn efter, vad får dig att må bra? När är jag som lyckligast? Hur vill jag leva mitt liv och HUR vill jag maxa denna våren/sommaren och sen resten av året för att det ska bli det bästa? Jag tror INTE svaret är svält, extremt mycket träning och självskadebeteende till din egen kropp? Precis!

Så, vad ska du göra denna våren för att DU ska må maximalt bra?

Börja med att vakna och le, le så det riktigt spänner i mungiporna och bubblar i magen. Tänk på ditt drömliv, hur vill du leva? Vad drömmer du om? Dröm dig iväg.

Ställ dig sedan i spegeln och lista upp 5 icke-kroppsliga saker du gillar med dig själv samt 5 kroppsliga saker du älskar med dig själv. Skriv ner på en lapp och förvara nära ditt hjärta, ta med den överallt och läs den när du tvivlar.

Det får vara slut på tvivel nu, våren kommer och det är din tur att leva!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!