Drömlivet

Det handlar faktiskt inte om ett helt överflöd med pengar, det finaste huset eller lägenheten man kan tänka sig eller den dyraste bilen man kan köra. I alla fall inte för mig.

I veckans avsnitt av el poddo snackade vi just om detta, drömlivet.Jag och Jossan har nog ganska mycket samma drömliv i sikte, lite skillnad när det kommer till familj och barn och sånt just nu 😉 Men för övrigt ganska lika.

Mitt drömliv har kommenterats som ”få förunnat”. Ja kanske det men alla är vi olika. Alla drömmer inte om samma sak som jag gör eller har samma mål med livet som jag har. Och det är väl det som är charmen med just drömmar antar jag.

image

Jag pluggar in lurar i öronen, drar på mej promenadskorna och bara går. Jag går och går och går och försvinner någonstans långt bort,i drömmarnas värld alltså. Detta är för mig det bästa sättet att dagdrömma på och jag kan visualisera det på ett helt annat sätt än vad jag kan vid andra tillfällen. Jag är där och då och jag mår bara så jävla bra. Attraktionslagen är nära då och jag riktigt känner i kroppen hur jag lyckas. Jag kan promenera timmar. Bara jag få ha min peppande musik i öronen som ger mig feeling, då finns det inget jag någonsin betvivlar, ever!

Mitt drömliv stavas FRIHET. Och med det menar jag att vara min egen rent yrkesmässigt. Jag vill kunna sköta mitt jobb bart som helst i världen. 5 veckors semester, nononono! Jag vill kunna känna att vill jag åka, så åker jag. Jobbet följer med. Såklart finns det negativa saker med detta också, man är kanske aldrig riktigt ledig från mail som trillar in eller från sociala medier men jag är beredd att offra det. Det skulle för mig vara värt det, alla dagar i veckan.

Ekonomiskt nöjd vill jag vara. Jag vill kunna känna att jag kan göra allt jag vill utan att behöva vända och vrida på varenda liten krona. Vi drar till Thailand, japp! Ska vi åka till Stockholm över helgen? Absolut. Det krävs inte att vara ekonomiskt oberoende för det, inte alls!

DSC_2179

image image

Och vet ni vad det bästa är? Jag är på faktiskt på G!

Det enda som fattas är att Allis ska sluta skolan så vi kan köpa vår Balivilla också, sooon baby, sooon 🙂

Vill ni lyssna på veckans avsnitt av välmåendepodden hittar ni det här?

Blir snart en kvällispromenad och visualisera litegrann tror jag. Please stop raining!

Mysig söndagspussar! NJUT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!