Min helg i bilder

IMG_20170319_095134

Fredag: Freeeedagsfeeeling på hög nivå! Lite jobb och några timmar hemma med ännu mer jobb innan jag, Casandra och hennes Sebbe käkade kvällsmat på Pinchos. Tapas is the best! Och jag och Casandra MÅSTE umgås mer utanför jobbet alltså, herregud!

DSC_0293 DSC_0317

Lördag: Det vankades mer jobb på lördagen inna jag drog en storhandling inför veckan, det fick bli en massa frukt och bär och allt som krävs för att klara av denna hektiska vecka som för övrigt ska bli så rolig. Jag kan också stolt meddela att jag för en gång skull lyssnade på kroppen och stannade hemma istället för utgång. Kroppen skrek söööömn så Fia däckade klockan 22… en lördag liksom? YEPP kinda loving that single life! 😉

DSC_0264 DSC_0284

Söndag: IAMPROUD, utropstecken! Dagen spenderades med planering inför kommande föreläsning och workshop i veckan. Its all happening!! Vi hann också med än välbehövlig lunch på spisen där jag beställde in surdegspizzan såklart. Mumma.

Ja det ser ut som helgen har bestått mest av mat, och det har den. Är det inte härligt? Ett gäng snabba promenader till stranden har det blivit också för att inte bli stillasittande för mycket. Längtar till mina nya tider på nya jobbet nu, så jag äntligen kan komma igång ordentligt med träningen. Jag saknar det!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!