All natural mornings

IMG_20170322_210905 IMG_20170322_210823 IMG_20170322_210714

Åh god morgon kompisar! Jag njuter, jag njuter av att det blir ljusare på morgonen och att jag inte längre är mer död än levande på morgonen. Det verkar som att jag ÄNTLIGEN kommit ikapp med sömnen, efter snart ett års tid! Tack! Jag är nämligen som mest kreativ på morgonen. Jag älskar att stiga upp, tassa iväg till kaffebryggaren och slå igång dagens första kopp innan jag slår upp datorn för lite morgonjobb eller drar till gymmet! ÄLSKAR DET!

Gårdagen var bara grymmast! Föreläsa är coolt och så inspirerande. Det är häftigt och se när man fängslar någon med sin story och man känner att man faktiskt berör, når fram.

Det är dock alltid en urladdning efteråröt så igårkväll hade jag planerat vila och sömn, vilket det blev. Somnade klockan 22:30 prick! 🙂 Älskar att så mycket händer just nu, hur mycket jag utvecklas och hur mindre tid jag lägger på det som tar mer energi än vad det ger!

Nu andas vi, och tar nya tag! Workshop dags för IAMPROUD på sturegymnasiet! Grymmaste 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!