Fråga mig vad ni vill!

collage

Okej babes!! Tänkte köra en liten frågestund här på el blogg nu, FRÅGA MIG VAD NI VILL såå sätter jag ihop härligaste inlägget i nästa vecka där jag svarar på allt ni vill veta!! Sååå hit me with your questions please!! LOVE!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hur blev du så känd?

  M 2017-03-25 18:58:00
  Svara
 • Är du över P?

  M 2017-03-25 08:41:42
  Svara
 • Hej!
  Vill börja med att säga att jag alltid blir glad och inspirerad utav att läsa din blogg!
  Jag och mitt ex har precis gjort slut efter snart 3 år tillsammans. Då vi haft det dåligt och bråkat mycket och känt mer å mer hur olika vi är så det var ett gemensamt beslut!
  Jag vet att det är rätt beslut men det är klart det är lite jobbigt med! Nu är jag pepp på vad singellivet har att erbjuda men känns som att jag inte får vara glad nu att jag måste vänta in tiden tills man ska vara redo för att t.ex. festa och flörta med andra? Hur länge ska jag behöva vänta? T.ex. när är det okej att skaffa tinder?
  Kram Sara

  Sara 2017-03-24 18:07:15
  Svara
 • Hej!
  Jag ser upp till dig för du är sån förebild och så fin med en perfekt rumpa. Mina frågor är har du barn? Hur gammal är du?

  M 2017-03-24 14:35:10
  Svara
 • Hej!

  First of all, TACK! Tack för att du är du, tack för att du delar med dig så mycket och tack för all pepp! Jag vill fråga hur du gjorde för att genuint acceptera din kropp? Jag strävar själv mot det, är på väg, men att sträva mot kroppspositivism är relativt nytt för mig (but I löööv it). Men med flera års äs i bagaget.. Hur gjorde du? Bestämde dig pang boom eller var det en process med regelbundna övningar etc?

  Kraaaam!!

  Jassa 2017-03-24 14:00:11
  Svara
 • Hej! Kan man medverka i I am proud på något sätt? ???? Är så imponerad av er! Jag är själv en kurvig tjej som mer och mer har börjat tycka om min kropp som den är! Hade varit roligt att jobba mer för kroppspositivitet men det känns svårt att komma igång ???? Kram! ????

  Johanna 2017-03-24 12:36:04
  Svara
 • Du är en inspirationskälla till att börja se på ett snällare sätt på min kropp. Har du några bra tips på hur jag kan bli bättre på att tycka om min kropp?

  Ida 2017-03-24 09:00:28
  Svara
 • Vet ju att du driver I Am Proud men vad är det för företag du driver själv? Har inte riktigt förstått det 🙂

  H 2017-03-24 08:11:08
  Svara
 • Hej! Tack för all inspiration och pepp! Jag undrar hur man går vidare med livet efter en friskförklaring (av ätstörning), alltså med träning och kost? Hur fortsätter man jobba med sig själv när det kommer till självkänsla?

  E 2017-03-24 06:48:02
  Svara
 • Här inne för att hämta energi varje dag, tack! Vad har du gått för utbildningar? Vad är din favoriträtt? Fun fact om dig?????

  Linnea 2017-03-23 21:30:12
  Svara
 • Jag är jätteinspirerad av I am Proud och att ni försöker satsa på det, önskar er all lycka ni kan få verkligen! Men jag är nyfiken på vad ni har för mål och planer med I am Proud? Hur ska det gå att livnära sig enbart på det, vad ska ni ha för arbetsuppgifter etc? Hoppas du förstår min fråga. Ha det toppen!

  Ebba Knutsson 2017-03-23 20:23:28 http://www.nouw.com/ebbaknutsson
  Svara
 • Hej! Tack för allt ni gör! Du är en grym inspiration. Har du tips på nån bok/litteratur som hjälpt dej på vägen att komma dit du är idag? Eller andra bra tips, tar tacksamt emot????. Ha en fortsatt fin kväll! ❤

  Zandra 2017-03-23 20:22:47
  Svara
 • Jag älskar din energi! Du får mig att inspireras! Kan du inte tipsa om kläder vart du köper dina kläder! Hur du matchar en outfit

  Mikaela 2017-03-23 20:15:54
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!