Min sista dag på jobbet

Godmorgon hörrni och godmorgon fredag!

Helg igen, hur härligt? Solen ba skiner, vi ba njuuuter och folk ba klär av sig. Inte klokt dock, håll kläderna på hörrni, det är fortfarande ganska kallt ute. Halmstad är duktiga på det, att klä av sig snabbt alltså, har redan sett en person i shorts. Ahh OK känner man ju lite då.

Lite vemodigt idag, jag jobbar nämligen sista dagen på TM i stan idag. Ska ju börja upp på Eurostop och för att lämna lite space för det egna, det har varit dags och så fick jag en chans jag inte riktigt kunde tacka nej till. Kommer verkligen sakna stan men framför allt Josef. Så roligt vi har tillsammans. Vi lär ju ses igen dock, han blir inte av med mig så snabbt;) Kommer dock INTE sakna det trånga utrymmet, att konstant riva ner saker och snubbla över diverse prylar. Eurostop har lite mer utrymme om man säger så, till och med så man kan dansa runt helt utan att ens snudda något! Welike that!

I vilket fall som helst stod jag hela eftermiddagen igår och bakade, en kladdis som  avskedsfika. Den ska avnjutas med Josef samt med Sanna i trappen, det var ju trotsallt där jag mötte min sannisbrud! <3 Har inte hunnit få ner receptet ännu men den blev goooood (japp, provsmakade igår, kan ju inte bjuda på nått som inte håller kvallen liksom)

Denna kladdisen garanterar jag er gör det dock, kladdkaka med minttryffel. Något ni bör baka i helgen 🙂 Receptet finner ni här babes.

collage DSC_0948

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Vilken härlig blogg och Instagram konto jag hittat, din alltså 🙂 har lite samma tankar kring hälsa och välmående som du. Kunna äta godis och bara må sååå bra av det samtidigt som man också äter hälsosamt och ser till att röra på sig. Det är mitt mål iaf. Dock har jag senaste tiden ätit för lite näringsrik mat så denna blogg, tror jag, kommer inspirera mej till att det inte behöver vara så svårt! Tack för all inspiration och pepp!

  Mia 2017-03-24 10:09:12
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Åhhh vad glad jag blir av din kommentar! Tack sötaste du!!!! Det är ju verkligen inte svårt, detbehöver inte vara det heller. Vi vet vad vi ska äta och ungefär hur mycket av allt och att vi kan äta allt men inte alltid! 🙂 VI krånglar till det mer än vad vi egentligen borde! Stor kram fina du och välkommen hit!

   fiiaan 2017-03-24 11:32:34
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!