Välkommen sommartid!

Jag vaknade 06 i morse (då är ju klockan egentligen 05 i våra huvuden) och va pigg som en mört. Dock somnade jag om och blev liggandes till 08 ungefär innan det vankades promenad tillsammans med mamma. Japp, jag och Elsa tog vårt pick och pack hem till Värnamo igår och här är det verkligen sommartid!

collage 1 DSC_5021

Just nu håller vi på att grejja för fullt uppe i grannhuset som mamma och Stefan köpt där jag hädanefter kommer spendera otroligt mycket tid! Kanske inte har nämnt det i bloggen innan men jaaa, vi har blivit med hus jag och brorsan skulle man kunna säga!! 🙂 Såååå härligt! Mitt rum kommer ha utsikt mot sjön med en helt egen balkong, fattar ni? Vilket instavänligt rum liksom 😉

DSC_5010

Då klockan positivt nog ställts om till sommar tiiiiiid så bjussar man ju på några godingar från i fjol ( haha vem säger ens i fjol? ;))

Älskar att ni ställer så många frågor med!! Kommer svara på dom på torsdag så fortsätt fråga en massa ni undrar,loooove it!!

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!