Du har kanske tusen saker att va ledsen över,men din kropp är INTE en av dom!

Jag har insett något sen blev ” frisk” från mina ätstörningar…. Jag har insett livet och hur fantastiskt härligt det är på så många plan.

Måndagar, som kombinerat med helgen och helgens intag av lite godare mat kanske,har alltid varit kopplat till straff och ångest! Nu är måndagarna en härlig nystart, ett startskott inför kommande veckas spännande saker och arbetsuppgifter. Livet helt enkelt.

DSC_1163 omgjorg

Livet är värt att njuta av underbaraste du! Vi har den absolut härligaste tiden framför oss nu. Börja inte den med bestraffning och ångest! Du är värd att njuta av den, så välj att fokusera på det som gör dej glad. Du har kanske massa saker att vara ledsen över,men din kropp är och ska inte vara en del av dom sakerna! Du duger och det ska.ingen mat, ingen storlek eller vikt få styrs över. Inte idag, inte imorgon,aldrig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Måste kommentera igen för känner igen mej så mycket i det du skriver i vissa inlägg. När du skrev om resan till Asien (ditt livs resa) och bara tänkte på att gå ner i vikt och träna osv. Jag har också en resa till Frankrike, en resa till Thailand, en resa till new York , 2 resor till London och en resa till Grekland ”förstört” genom att allt jag tänkte på var hur hungrig jag var och hur jag ska äta så lite som möjligt. Visst har resorna varit fantastiska också men en jobbig känsla har hela tiden funnits med på resorna. Jag var livrädd att gå upp i vikt, ville Snarare gå ned i vikt. så sjukt. Jag fick nästan en jobbig känsla över att resa till slut för de största minnena jag hade var bara en känsla av konstant hunger. Har också haft en ätstörning UNS, (utan närmare specifikation). Har också fått hjälp från en äätstörningsenhet och idag mår jag sååå mycket bättre! Känslan är underbar när jag tänker på det. Nästa resa kommer vara grymt bra 🙂 tack igen för en bra blogg 🙂

  Mia 2017-03-27 18:56:14
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Jag känner igen meh PRECIS i det du skriver! Och det är fruktansvärt. Tyvärr kan vi ju inte ändra det förflutna, men vi kan påverka vår framtid! <3 underbart att läsa att du mår bättre! Tack själv fina du!

   fiiaan 2017-03-28 07:40:18
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!