Min helg i bilder

Hej godingar!

Har ni haft en härlig helg? Våren har ju verkligen visat sig, åh som jag har njutit!

Fredag: Bestod av sista dagen på TM inne i stan. Bjöd självklart på en kladdis samt sprang runt på stan och köpte diverse prylar inför helgen, bland annat ett par klackar! Japp, ni läste rätt, klackskor. Jag är 27 år gammal och dessa var nog mina första ”riktiga” klackar jag inhandlade. Det vankades ju AW med Pernilla och Sanna på kvällen och skorna skulle invigas. Bra beslut! Hade bara träningsvärk i HELA kroppen på lördagen, till och med armarna då jag fick bära skorna och gå barfota mellan Boom Boom och restaurangen. Jag lyckades också dansa ner en hel bricka med 3 öl och två glas vin på. Stackars Rikard, men det gick bra som tur väl va.

Vilken kväll dock! AW på Boom Boom, dansade och skrattade och hade allmänt roligt. Var i säng klockan 12, så en lagom kväll helt enkelt.

DSC_0275 DSC_0309

Lördags: Det var dags att packa in Elsa och mig själv i bilen och rulla mot Värnamo. Jag berättade ju för er om huset igår, så där har vi varit och grejjat hela helgen.Eller nja,inte jag kanske men lite har jag allt hjälpt till. På kvällen vankades det årets första grillning tillsammans med heeela familjen. Gissa om jag njööt!

collage

DSC_0290 DSC_0296

Söndag: Inleddes med härligaste promenaden med mamma och hundarna följt av godaste frukosten i solen på altanen. Det var säkert 15 grader i luften och vääldigt varmt och skönt i solen. Jag måste verkligen börja jobba nu tänkte jag, meeeeen en liten stund till kan jag nog sitta med fejset uppvänt mot sola, liiiite till.

DSC_0328 DSC_0342 DSC_0347

När de andra fällde träd samt fixade och donade satte jag mig för att jobba lite. Lite fika hos farmor, en frappe inne hos Hanna samt tacos ute hos min moster och lite läxläsning med kusinerna rullade GOGEN sedan hemåt Halmstad och jag landade i sängen runt 22:30. Allmänt nöööjd skulle man kunna säga.

Nu laddar vi uppför en heldag i bilen till Stockholm imon, dags för IAMPROUD workshop uppe hos Jossan och hennes tjejgrupp. BÄST!!

PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!