Frågestund svar del 1

Heeeeej mina fina!

Då jag fick så många härliga frågor på frågestunden i förra veckan tänkte jag dela upp dem för att hinna med 🙂 Hoppas det är okej, kommer inte dröjja länge innan nästa kommer, jag lovar!

Jag älskar din energi! Du får mig att inspireras! Kan du inte tipsa om kläder vart du köper dina kläder! Hur du matchar en outfit

Svar: Tack söta du! Så glad du gör mig! Åhh, jag är ju en riktig bohemtjej och riktigt längtar tills våren och sommaren kommer nu så jag kan leva ut stilen fullt ut. Jag shoppar otroligt mycket på boohoo.com när jag nätshoppar. Jag gillar budgetkläder då jag älskar att ha mer kläder i min garderob för variation istället för att ha dyra kläder och använda samma hela tiden. Är inte så mycket för märkeskläder.

Jag hittar oftast mycket inspiration till hur jag matcha på instagram samt pintarest. Men jag brukar hamna någonstans mellan bohem och rock i stort sätt alltid! 🙂

DSC_1284 160709_7206
collage 2 DSC_0032

Hej! Tack för allt ni gör! Du är en grym inspiration. Har du tips på nån bok/litteratur som hjälpt dej på vägen att komma dit du är idag? Eller andra bra tips, tar tacksamt emot????. Ha en fortsatt fin kväll! ❤

Svar: Heeej finis! Tack snälla du för dina fina ord! Blir varm i hela kroppen ska du veta! Jag är sämst på att läsa ska jag ärligt talat säga! Har en bok om sömn liggandes vid min säng som jag har tänkt läsa i si sådär 6 månader. Går sådär. Däremot har jag fått enormt mycket hjälp från boken om Attraktionslagen: The secret (finns här). Den är min bibel och jag försöker leva efter den dagligen. Helt klart värt att läsa den! Den kommer lära dig tänka mer positivt kring dig själv samt ditt liv och din framtid. Har gjort ett helt inlägg om just attraktionslagen för några år sedan, det finns här om du vill läsa mer om det.

Jag är jätteinspirerad av I am Proud och att ni försöker satsa på det, önskar er all lycka ni kan få verkligen! Men jag är nyfiken på vad ni har för mål och planer med I am Proud? Hur ska det gå att livnära sig enbart på det, vad ska ni ha för arbetsuppgifter etc? Hoppas du förstår min fråga. Ha det toppen!

Svar: Åh tack snälla! Vad glad jag blir att du gillar det vi gör och uppskattar det! <3 Jag förstår absolut din fråga. IAMPROUD jobbar aktivt med sociala medier samt föreläsningar och workshops. Vi har den senaste tiden haft otroligt mycket uppdrag, både föreläsningar samt på sociala medier vilket är galet roligt 🙂 Vi har just nu ganska liknande arbetsuppgifter fast det som sticker ut är väl att jag jobbar mer med de kreativa bitarna, sociala medier samt samarbeten där och Casandra jobbar mer med de andra kunderna samt den ekonomiska biten. Vi har olika befattningar i företaget och vi tar oss an dem mer och mer ju fler uppdrag vi får 🙂 Jag hoppas du är nöjd med svaret. 🙂

IMG_20170322_210714

Här inne för att hämta energi varje dag, tack! Vad har du gått för utbildningar? Vad är din favoriträtt? Fun fact om dig?????

Svar: Vad glad jag blir att min blogg kan få dej att må bättre!Du är så välkommen att hämta hur mycket energi du vill. Ska göra mitt bästa för att leverera den! <3 Åhh vilken rolig fråga 🙂 Jag pluggade språk på gymnasiet så jag läste Engelska, Spanska och Tyska under min 3 år där. Sen tog jag ett år från skolan och reste och sen hoppade jag på en folkhögskoleutbildning, Turism, Rekreation och Service hette den 🙂 Så himla roligt och det är tack vare den utbildningen jag har fått jobba som resesäljare i många år vilket är grymt roligt.

Sedan bestämde jag mig för att plugga till livsstilsrådgivare där man då blev kostrådgivare och inspiratör. Jag ville ju självklart satsa mer på inspirationsdelen och där är jag idag 🙂

Favvorätten är ju helt klart hamburgare. Finns det något godare än en stooor hamburgetallrik? MUMS PÅ DET!!  🙂

Hade faktiskt tänkt att göra ett fun facts inlägg om mig ganska snart men några teasers kan du få 😉

1. Jag har galet mycket tvångstankar, kan kolla flera gånger så jag stängt kylen, stängt av kaffebryggaren och låst dörren. Blev värre sen jag skaffade katt då jag är livrädd att hon ska käka något hon inte borde.

2. Jag skrattar åt mina egna skämt, tycker jag själv är grymt festlig och rolig alltså 😉 haha

3. Jag tycker kackelackor är det äckligaste som finns. Allis och jag hade en kackelacka på Bali i somras som vi satte en kaffekopp över inne på toan, vi vågade helt enkelt inte ta bort den. 😉

DSC_1298

DSC_1010

Hej! Tack för all inspiration och pepp! Jag undrar hur man går vidare med livet efter en friskförklaring (av ätstörning), alltså med träning och kost? Hur fortsätter man jobba med sig själv när det kommer till självkänsla?

Svar: Det är jag som ska tacka! Tack för att du läser och för att du uppskattar det jag gör <3

Det är en jättebra och en väldigt svår fråga. Mitt mission var att sluta bli så kroppsfixerad under tiden jag behandlades för min ätstörning. Jag fortsatte träna som vanligt och började äta betydligt mer än vad jag tidigare gjort. Jag slutade räkna mina kalorier och gick helt enkelt till gymmet för att jag tyckte om det. Kände jag inte för gymmet vissa dagar tog jag istället en promenad. Jag bestämde mig för att inte låta någon ångest styra längre, utan att jag skulle bestämmas själv vad jag kände för. Har man sökt hjälp brukar man kunna få tips hur man ska gå tillväga. Kanske man inte får träna alls under en behandling. Det är väldigt individuellt tror jag.

Självkänslan är superviktig jag älskar att du vill arbeta med den. Den kommer stärka hela dej som person och det är så viktigt att inte glömma den! Jag har faktiskt gjort ett helt inlägg med tips för bättre självkänsla, du hittar det här 🙂

 DSC_0293

Vet ju att du driver I Am Proud men vad är det för företag du driver själv? Har inte riktigt förstått det ????

Svar: Nej jag förstår det. Har kanske inte varit jättetydlig med det 🙂 Jag jobbar med min blogg samt min instagram, det är det jag driver själv. Samt jobbar på TM också då 😉

Du är en inspirationskälla till att börja se på ett snällare sätt på min kropp. Har du några bra tips på hur jag kan bli bättre på att tycka om min kropp?

Svar: Tack söta du! Åhh jag har skrivit om detta massa gånger, självklart har jag en massa tips <3 Jag har många bra tips, bland annat dessa;

Välmående är så mycket mer än bara mat och träning.
– Fokusera på allt som är viktigt i livet. Det ska finnas plats för vänner, familj, resor och annat. Lägg inte för stor fokus på träning
och
 Se din kropp för vad den är, inte för vad den inte är.
– Vi är duktiga på att klanka ner på oss själva och alldeles för dåliga för att ge oss cred för hur grymma vi faktiskt är. Se alla dina positiva egenskaper och berätta dem för dig själv. Du är grym!
Har massa tips samlat här finaste du:)
collage
Resten av frågorna kommer jag svara på very sooon babes!!
PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har du ngn gång gått upp i vikt när du svalt dig trots att du inte borde det? Pga låg ämnesomsättning? Jag gick upp nästan 1 kg och fattar inte hur det är möjligt!?

    Sofia 2017-03-31 07:25:57
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!