#frommyphone

IMG_20170329_220333 IMG_20170329_220303 IMG_20170329_220546

pixlr

Godmorgon friiiends.

Alltså hur härliga bilder? Älskar ju hisselfien såklart. Man får ju ställa upp för fansen, Alex som till med ställt alarm att instagram-fia ska komma! Haha;)

Veckorna rullar verkligen på, eller snarare iväg… Veckan hsr varit full med IAMPROUD jobb, i tisdags var vi och workshoppade för Jossans tjejgrupp, 10 timmar i bil blev det men ska jag vara helt ärlig, jag klagar inte. Jag och Casandra har så roligt ihop, hon jobbar och jag kör. Blir alldeles för rastlös för att sitta still så länge! Det blev tårar även denna workshop, så hemskt att höra alla de hemska grejjerna vi faktiskt säger om osss själva men underbart att läsa de positiva sakerna! En berg och dalbana under dessa timmarna.

Gårdagen spenderades med en heldag på kontoret och en livsvändning för några av oss. Fan hörrni, va rädda om er och om ers närmsta. Livet kan ta så snabba, oväntade vändningar. Lev livet och njut för tusan!

Hörs ikväll med första delen på frågestunden! 🙂

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!