Recept: Banan och mangosmoothiebowl med spirulina

collage DSC_0020 DSC_0025

Fick hem en liten present i brevlådan i förra veckan, goodmorgon förresten 🙂

Som ni vet älskar jag ju smoothiebowls så lycklig blev jag ju när jag fick hem ett paket med blå spirulina och rosa pitayapulver och till min lycka såg jag att de säljer kokosnötsskålar också. Som jag letat efter sånna. Blir att klicka hem några stycken sånna tror jag 🙂

Presenten kom från Rawnice  och jag kastade genast ihop godaste smoothien. Simple och megagod!

Banan och mangosmoothiebowl med spirulina

1 banan

1/2 dl frusen mango

1 skvätt mjölk

Lite naturell yoghurt

1 ägg

1/2 tsk blått spirulinapulver

Gör såhär:

Mixa allt i en mixer (som alltid) och toppa sedan med valfri topping. En annan var ju på ÖB i måndags och handlade nötter så det stod härliga till så jag toppade min med valnötter, hallon, banan och kokos 🙂 MUMS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!