Bring on the summer

image collage

Jag har säkert sagt sådär 1 miljon gånger att att 2017 ska bli mitt år. Rent känslomässigt men jag tänker också på alla upplevelser. Samtidigt som jag ska leva mer i nuet (vilket jag har börjat göra) ska jag göra allt det jag vill göra har jag bestämt mig för. Säga mer ja, hitta på mer saker och liksom leva. Den senaste tiden har jag fått bekräftat att livet kan ta så snabba vändningar, man vet liksom inte vad som kan hända. Därför vill jag leva.

Jag ska inte vänta riktigt till sommaren, ska hinna med en del innan dess men det går ju inte låta bli att längta och le när man i veckan bokade biljetter till Summerburst. Jag har aldrig varit på SB men det är något jag alltid velat göra. Så i år slår vi på stor och åker både till Göteborg och Stockolm.

Härliga lördag, vilka mer träffar jag i Summerbusrtvimlet?? 🙂

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh, vilka somriga bilder! Och vilken nostalgi när jag tänker tillbaka på de 2 år som jag varit på summerburst. Snacka om att dansa tills fötterna är blåa.

    enmiljonintryck 2017-04-02 10:28:51 http://enmiljonintryck.blogg.se
    Svara
  • idag har jag vimlat i affärer i halmstad. väldigt längesen jag var inne i halmstad. du var i tanken fia! haha;) men det är nog större chans att vi råkas på i vmo.

    Agnes 2017-04-01 19:48:27
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!