Tack mars!

DSC_0187 collage 1 DSC_0283 collage

Och så va äntligen april här, hur underbart? De tråkigaste månaderna är över och ersätts nu med den absolut bästa tiden på året! Våren och snart snart sommaren med all dess förväntningar och förhoppningar.

Jag var rädd för mars, väldigt rädd. Då den är lång och ganska grå och trist. Det händer liksom inte så mycket och jag vill väldigt gärna ha en resa inbokad eller något då! Ack så fel jag hade, det gick ju finfint! Jag har brunchat och haft sååå många underbara uppdrag med min partner i crime Casandra och vårt IAMPROUD! Först ut fick bli en gudstjänst utanför Varberg!

DSC_0441 DSC_0439 DSC_0432

Det har bjudits på fantastiska middagar med vänner och en mängd nya recept, for example dessa fantastiska Delicatobollar. Gjorde på hederligt, vitt socker (så kan man ju kanske inte säga meeeen ändå) och ni hittar receptet här!

DSC_0538 DSC_0526 collage DSC_0249 DSC_0267

En underbar tripp till Värnamo för att bara chilla och umgås, solpremiär på trädäcket för 2017 och goda middagar ute. Jag har verkligen käkat mycket ute i mars, löööve it! En och annan grym smoothiebowl har ju slinkit ner i sängen också! ÅH!

IMG_20170322_210714 collage DSC_0306 DSC_0264

Fler fantastiska uppdrag med IAMPROUD på Veingskolan utanför Halmstad, jag jobbade min sista dag på TM i stan och bjöd Josef på kladdkakebrownie (recept kommer) och en hel del luncher på Spisen har avnjutits!

collage DSC_0290 DSC_0309 IMG_20170329_220546 pixlr IMG_20170329_220333 collage

Det slog om till sommartid, solen sken ännu en gång i Värnamo, spanade in det nya huset och fick även välja rum!! Avrundade mars med en helt fantastisk workshop för Jossans tjejgrupp uppe i Nynäshamn. Säga vad man vill om att köra Stockholm tur och retur över dagen men guuuud vad jag älskar det jag gör!!

Livet, hörrni! Lev det!

Tack mars för att du levererade på bra ändå!! Nu ser vi fram emot april, så bring it!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!