Frågestund svar del 2

Heeeej hörrni! Här kommer del 2 med svaren på frågestunden, sååååå roligt att ni undrat så mycket, keep them comin så svarar jag så gott jag kan 🙂

collage2

Hej! Kan man medverka i I am proud på något sätt? ???? Är så imponerad av er! Jag är själv en kurvig tjej som mer och mer har börjat tycka om min kropp som den är! Hade varit roligt att jobba mer för kroppspositivitet men det känns svårt att komma igång ???? Kram! ????

Svar: Hej finaste du! Just nu har vi inget ambassadörsprogram eller något sådant. Självklart ska du jobba mer för kroppspositivitet, det behövs verkligen!! Underbart och läsa att du börjat älska din kropp!! Använd gärna hashtaggen iamproudse för att medverka, man får också mer än gärna skriva Iamproud- storys och tagga oss så att budskapets sprids och det når fram till oss <3

First of all, TACK! Tack för att du är du, tack för att du delar med dig så mycket och tack för all pepp! Jag vill fråga hur du gjorde för att genuint acceptera din kropp? Jag strävar själv mot det, är på väg, men att sträva mot kroppspositivism är relativt nytt för mig (but I löööv it). Men med flera års äs i bagaget.. Hur gjorde du? Bestämde dig pang boom eller var det en process med regelbundna övningar etc?

Kraaaam!!

Svar: Heeej fina och first of all, taaack själv för dina fina ord!! Jag har nämnt detta i otroligt många texter som du hittar under just kategorin välmående (här) men ja, jag bestämde mig bara en dag! Jag frågade mig själv om det seriöst kunde vara detta som livet gick ut på? Att räkna kalorier och aldrig vara nöjd. Svaret blev nej för jag hade så mycket annat jag ville göra och prioritera. Därför valde jag att söka hjälp fina du! Läs gärna texterna under välmåendekategorin. Där samlar jag massa tips <3 PUSS!

collage1 collage1

Hej!
Jag ser upp till dig för du är sån förebild och så fin med en perfekt rumpa. Mina frågor är har du barn? Hur gammal är du?

Svar: Tack så mycket! Jag är 27 år och nej jag har inga barn.

Hej!
Vill börja med att säga att jag alltid blir glad och inspirerad utav att läsa din blogg!
Jag och mitt ex har precis gjort slut efter snart 3 år tillsammans. Då vi haft det dåligt och bråkat mycket och känt mer å mer hur olika vi är så det var ett gemensamt beslut!
Jag vet att det är rätt beslut men det är klart det är lite jobbigt med! Nu är jag pepp på vad singellivet har att erbjuda men känns som att jag inte får vara glad nu att jag måste vänta in tiden tills man ska vara redo för att t.ex. festa och flörta med andra? Hur länge ska jag behöva vänta? T.ex. när är det okej att skaffa tinder?
Kram Sara

Svar: Tack söta du !!! Åh detta är ju alltid så svårt och så fruktansvärt individuellt. Klart du får vara glad! Känner du att du mår bra och detta är rätt beslut så ska du självklart vara glad. Det finns inga rätt och fel här, det tar längre tid för vissa, och kortare tid för andra. För mig har det tagit långt tid efter allt jag råkade ut för med P. Jag laddade ner tinder för tidigt och mådde väldigt dåligt av det. Jag var helt enkelt inte redo. Nu har jag inte tinder och tror aldrig jag kommer ladda ner den igen (man ska aldrig säga aldrig såklart) men njaaa 🙂 Känner du att du vill ut och leva singellivet nu, do it!!Vänta inte på någon annan,  fokusera på dig själv!

Emys Foto 160508_0753 mindre omgjort 160508_0467

Är du över P och hur blev du så känd?

Svar: Japp, jag är helt över P och det har jag varit länge nu.Haha känd, är jag ens känd? 🙂

Har du ngn gång gått upp i vikt när du svalt dig trots att du inte borde det? Pga låg ämnesomsättning? Jag gick upp nästan 1 kg och fattar inte hur det är möjligt!?

Svar: Det är något som är ganska olika men nej, jag gick aldrig upp. Däremot stod jag helt still. Jag rördes varken upp eller ner då min kropp la fokus på att hålla mig helt vid liv! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!