Mitt schema för vecka

DSC_0193

Ammeee godmorgon måndag!

Igår va jag inte människa vill jag lova. Sov knappt några timmar mellan lördagen och söndagen. Hanna och Philip var på besök och sov på soffan. De ville givetvis inte ha Elsa springandes runt benen så därför fick jag ha henne inne hos mig och i köket. För att hon inte skulle hålla våra övernattningsgäster vakna fick jag leka med henne, därav har jag sovit kasst som bara den. Vem har en katt som kan öppna dörrar liksom? Hon hoppar upp, hänger sig handtaget och öppnar bara, hux flux!

Annyyways, har haft en grym helg men mer om det senare. Nu till min vecka, en hel del luckor än så länge men det brukar ju fyllas på snabbt 😉

Idag: Morgonmöte på TM, lite jobb hemma i mellan, sen stängningsjobb på TM innan jag lär landa hemma i sängen, slappandes samtidigt som jag tömmer en alldeles för full tvättkorg med smutstvätt!

Tisdag: Photoshoot på förmiddagen inför en kommande kampanj, jobb på TM och sen lite lugnt innan en barndomsvän kommer hit och sover över då hon ska skriva ett prov i halmstad tidigt på onsdag:) Hur mysigt?

Onsdag: IAMPROUD utropstecken! Räknar med en heldag på kontoret här! 🙂

Torsdag: Jobb hemma och jobb på TM och en helt oplanerad kväll än så länge, vem vill göra något?? 😉

Fredag: EN HELDAG LEDIGT! Jobb, maila maila maila och planera kommande grejjer. Helgen består av jobb på TM och kvällarna är än så länge helt oplanerade. Ser faktiskt fram emot och se vad som kan hända 🙂 😉

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!