Min helg i bilder

IMG_20170403_121107

IMG_20170403_121021

Fredag: Kom hem och var heeelt slut. Hade planer på AW med Pernilla men efter poddinspelning skrek kroppen sööööömn och jag kom aldrig upp ifrån sängen igen, den kvällen alltså!

IMG_20170403_121153

Lördag: Några timmars jobb på TM och sen kom äntligen lillebror och Hanna ner för lite qualitytiiiime. Det blev några glas vin, grym middag på Olearys med kusin och hans flickvän samt vidare till en bar där vi bara satt och hängde.Vidare hemåt för sömn vilket inte gick kanonbra men det har ni ju redan hört om 😉

IMG_20170402_123947_213 IMG_20170403_121309

Söndag: Jaaa man mådde som man förtjänade med för lite sömn i kroppen men det vankades brunch, Philip köpte frallor, jag stekte pannkakor och fixade jordgubbsmilkshakes. Mums! En stor hejdå kram och det var dags för mig att börja jobba. En liten promenad med Allis för catch up, juice på spisen med Pernilla för att planera våren och hem lite snabbt innan det var dags att åka och kolla på Casandras Och Sebbes nya lägis! Vilken jäkla kanonhelg. Somnade gött efter vill jag meddela! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du!

  Jag skulle vilja läsa om din västra dag/dagar under din ätstörning jämfört med den bästa dagen såg/ser ut. Allt ifrån när du gick upp på morgonen, gjorde, åt osv. Om du hade varit terapeut för dig alternativt fått en patient som var precis som dig, vad hade du gjort, gett för råd eller gjort annorlunda mot den behandling du tidigare fått? Konstig fråga kanske ???? Men om du fått vara din egna terapeut menar jag! Tack för en inspirerande blogg och bra podd, finns det ngn chans till bättre ljudinspelning? Oftast hörs du eller Jossan högt och den andre lågt ☺

  Sofia 2017-04-05 04:33:08
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia. Tack för tips på inlägg, menar du att du skulle vilja att jag beskrev en dag när jag var sjuk samt en dag när jag var frisk i samma inlägg? 🙂 Tack snälla du! Vi gör vårt bästa när det kommer till ljudkvalitén på podden, det svårt då vi inte bor i samma stad och spelar in över skype så vi försöker få den så bra som möjligt 🙂 Kram

   fiiaan 2017-04-08 17:27:29
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!