Myskväll och världskarta

collage DSC_0153 DSC_0136

DSC_0138

Godmorgon hörrni…

Lite halsont här, please go away! Jag har inte tid att varken bli eller vara sjuk just nu.

Hade i alla fall världens mysigaste kväll igår, min barndomsvän Karin kom hit från Värnamo då hon skulle skriva ett prov här nu på morgonen. Bjöd såklart på litet gottigt och en massa prat. Underbart <3

Min världskarta har kommit också, den ska inte stå där utan upp på väggen men jag totalälskar den. Den inspirerar mig verkligen till allt det jag vill göra. Så härligt!

Älskar verkligen min lya. Icke renoverad och icke världens modernaste men den är sååå jag. Färgglad, bohemisk och rosa… Min riktigt egna lya. Vem skulle kunna tro att jag, Fia, skulle kunna älska att bo själv? Det trodde vi inte för nästan ett år sedan! Things change and its all to the better!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Äter du godis varje dag?? Du försöker/vill vara en förebild men hur sunt är det att vräka i sig sådant. Varannan bild du lägger upp har du en skål med godis på. Sedan tjatar du också om den gyllene siffran 65, det börjar bli tjatigt nu. Jag kan sluta läsa bloggen visst, och jag kommer göra det. Tänkte bara att du borde uppmuntra dina följare (som jag antar är tonåringar) att kanske inte vräka i sig onyttigheter bara för att man tillåter sig att vara nöjd med sin kropp. Balans handlar väl om just balans?

  M 2017-04-05 21:57:25
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej Malina. Givetvis äter jag inte godis varje dag, det händer någon gång mitt i veckan annars brukar det hållas till helgerna för min del. Jag tycker ändå att jag har har ett varierat flöde och en varierad kosthållning med tanke på att jag oftast visar upp mina frukostar samt det jag bakat då det är en stor passion för mig. Jag hoppas ju då att ni förstår att jag äter annat som jag kanske inte alltid visar upp på instagram samt på bloggen. Vad tråkigt att du känner så. Jag hoppas att du kanske vill komma tillbaka och läsa den igen i framtiden <3 Kram

   fiiaan 2017-04-06 11:35:22
   Svara
 • Jättefint verkligen! Jag älskar också bohemiskt (både inredning och kläder) och försöker mer och mer köpa kläder i den stilen. Svårigheten tycker jag är att hitta kläderna. Brukar sluta med att jag köper något helt annat och tänker när jag kommer hem ”Det var ju inte riktigt den här stilen jag var ute efter”. Men tycker att du klär otroligt bra i bohemisk stil! Jaja man får väl ha tålamod tänker jag 😉
  Tipsade om din och Josefins podcast på bloggen härom dagen! Ni är grymma.

  enmiljonintryck 2017-04-05 18:15:21 http://enmiljonintryck.blogg.se
  Svara
  • Svar på enmiljonintrycks kommentar.

   Håller med! Plus att vi bor i landet Sverige 😉 Svårt att vara totally boho på vintern känner jag! Vad glad jag blir! Handlar ju mycket på boohoo.com, kolla där så lär du hitta massor snyggt 🙂 Stor kram

   fiiaan 2017-04-06 15:16:44
   Svara
 • Åhhh vad fin karta!! Har letat efter en liknande länge. Var köpte du den ? ????????

  Mathilda 2017-04-05 10:38:44
  Svara
 • Åhhh vad fin karta!! Har letat efter en liknande länge. Var köpte du den ? ????????

  Mathilda 2017-04-05 10:38:17
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!