Pray for Stockholm

Åhh jag har legat avdäckad sen i onsdag i halsfluss, haft så jäkla ont och tyckt så fruktansvärt synd om mig själv. Och så händer det, det som inte får hända.

Ett sms från en av mina bästa där hon skriver att en terrorattack har ägt rum, mitt i centrala Stockholm och cirka 200 meter från hennes arbetsplats. Vart tusan är världen påväg? Jag blir så ledsen och så otroligt berörd och jag tänker på alla berörda och anhöriga!

Lite standard att skriva detta på alla bloggar och instagtamkonton nu kanske men jag kände att jag ville… kärlek till oss själv och till våra närmsta är det dags att börja sprida nu! <3 Jag ser hur folk i Stockholms trakten öppnar sina hem, bjuder på mat och erbjuder skjuts. Detta kommer göra att vi tillslut vinner över allt det hemska. Någonstans måste ju ändå kärleken vinna, eller hur?

Va rädda om er mina fina! <3

 IMG_20170407_202648

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!