”Älska eller hata, du kan välja!”

collage4

Ja, valet är ju faktiskt ditt! Precis lika enkelt som du ikväll tar beslutet att påbörja en bantningkur imorgon är det att ta beslutet att älska sig själv. Det är precis lika enkelt att säga att ”näää nu får det vara slut på jojobantning, svält, kräkningar och hetsätning. Imorgon börjar jag mitt nya liv, ett liv mot kroppspositivitet.” Jag säger inte att det kommer bli enkelt, jag säger att besluten är lika enkla att ta och du själv är den som bestämmer, inte demonen i huvudet på dig!

Älska eller hata, du kan välja! Jag väljer idag, imorgon och alla dagar i veckan att älska! Jag är färdig med att hata mig själv för allt jag INTE är och allt jag INTE har och har istället börjat älska mig själv för allt jag faktiskt ÄR och allt jag faktiskt HAR.

All söndagsångest, all ångest du känner efter helgen festligheter eller saker du kanske ätit eller druckit. Kanske du inte har tränat som du anser att du själv ”borde” utan istället prioriterat annat? UNDERBART tänker jag! Livet är nämligen så mycket mer än att träna och bara äta hälsosamt heeeeeeela tiden! Allt med måtta, allt med balans så finns det utrymme för livet också! <3

Ta hand om dig själv! Motionera, skratta, ät, njut, umgås, slappa, sola, bada, älska men framför allt LEV! Välj att ta hand om dig själv, välj att älska dig själv och välj att sluta straffa dig själv för allt du inte har gjort denna helgen! Se till allt härligt du istället har gjort. Du kan välja, välj att älska!

Skippa löften som involverar mat och viktnedgång denna veckan, testa något nytt och bestäm dig för att börja jobba med att älska dig själv och acceptera dej själv! DU är unik och fantastisk, whats NOT to love undrar jag!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! (Du får gärna svara i mejl också om du orkar ta dig tid 🙂 ) Jag undrar hur du blev viktstabil efter all bantning? Min vikt bara skenar när jag äter ”normalt”, har som mest gått upp 25kg på 8 veckor!!! Men då åt jag även konstant. Men som sagt är du viktstabil, och om, hur blev du det? Min kropp verkar inte veta vad den ska ligga på i alla fall trots bra kost. Kram Sofie 🙂

  Sofie 2017-04-11 18:04:42
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie. Funkar det om jag svarar på din fråga i ett blogginlägg, tror många kan relatera till detta och undrar samma fråga, hoppas det är okej 🙂

   fiiaan 2017-04-12 11:48:51
   Svara
 • Du är en sjukt bra förbild och inspirerar! Det är så lätt att säga man ska älska sin kropp, men det är inte så enkelt.. Har gått upp i vikt och hatar att känna det där extra hullet vid magen och sidorna. Från 47 kg till att inte kunna ta tag i något till 56 kg så är det ganska stor skillnad när man får de rycken att : fan jag vill bli smal men det känns som jag inte kommer kunna gå mer till mina 47 kg . Sen är man inte lyckligare, det är bevis när man har varit där . Ändå ska man hela tiden sträva efter att bli smalare!

  Tess 2017-04-09 18:25:41
  Svara
  • Svar på Tesss kommentar.

   Jag vet att det är långt ifrån enkelt, det är dock ingen omöjlighet och så värt det när man väl kommer dit <3 Man inser tyvärr inte förens man kämpat efter den där specifika siffran på vågen att den faktiskt inte gjorde en sådär lycklig som man trodde. Någonstans måste man lära sig fokusera på vad man själv mår bra av ochhitta balansen samt ta till alla knep som går för att känna självkärlek! <3

   fiiaan 2017-04-12 11:48:02
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!