Mitt schema för veckan

Goodmorgon. haft en tjusig helg? Min har varit helt okej kan jag tycka trots omständigheterna. Sjukdomar, tråkigheter så blev den ändå bra 🙂

Påskvecka it is! Hur ser era påsktraditioner ut förresten? Sill och potatis!? Tell me!

Tänkte iaf berätta hur min vecka ser ut, kul va?

DSC_4580 DSC_4540

Måndag: Skippade den planerade träningen då jag inte vill att min hals ska blossa upp igen. Tog en härlig promenad innan jag hade en gammal kollega här från TM. Ledig från TM igår så körde jobb hemma heeela dagen följt av en avkopplande kväll hemma <3

Idag: Måste ju byta däck , äntligen på med sommardäcken och vita fälgar, mums! Lite jobb hemma innan stängning på TM följt av en mysig kväll tillsammans med Casandra och Simone! <3 Kärlek på det! Behöver hinna inom resia också och fixa lite inför Kambodja, har noll koll på den resan känns det som 😛

Onsdag: GRATTIS TILL MIN BÄSTA JOSSAN IDAG! <3 Träning, jobb hemifrån och sen jobb på TM. Inga planer inför kvällen men eventuellt en middag med Pernilla vankas. Fatta att jag för 1 år sedan exakt satt i bilen upp till Linköping för att fira Ps 30 årsdag? MY GAD vad livet ser annorlunda ut idag! haha

Torsdag: Jobbelijobb denna skärtorsdag, inga som helst kvällsplaner här heller men det brukar hinna bokas upp som sagt 🙂 Inte min grejj att inte ha saker planerat men jag måste bli bättra på att vara lite mer spontan just när det kommer till sånt här!

Fredag: TM jobb och hem till Värnamo på påskmiddag en snabbis!

Lördag: TM jobb och Josefs 30 årsfest! HUR JÄKLA ROLIGT???

Söndag: Inga planer förutom att vi välkomnar Malmö FF till Halmstad för ett möte med HBK och jag bara måste ju befinna mig på platsen. Vad som händer sen, vem vet?

Haha tråkig vecka? Eller rolig? Jag vet faktiskt inte, har en del fritid som ska fyllas upp! Brukar ju inte vara några problem dock, hehehe 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!