Hjälp mig nu hörrni!

DSC_0238

DSC_0225

Favvobrallorna från boohoo.com – klick! (adlinks)

Godmorgon favvosar!

Åh hur grym dag hade inte jag igår? Vågade äntligen ta mig till gymmet igen efter att halsen strulat i en vecka, brände av skönaste passet för rumpan, såååå jäkla gött 🙂 Det följdes upp med vuxen och singelpoäng till Fia. Blir lika stolt varje gång jag fixar något jag tidigare aldrig hade hand om när jag var i ett förhållande, BYTA DÄCK: Ja alltså jag byter ju inte dom själv givetvis, det skulle riskera både andras och min egen säkerhet i trafiken men det är något speciellt att bara bära upp däcken från källaren,lasta in dom i bilen och köra bort till däckbytafirman och få det fixat, sen hem och lasta in vinterdäcken igen. Hejja! Plus att pärlen ser 1 miljon gånger bättre ut med sommardäck och vita fälgar! 🙂

Nu till en fråga som jag ställer någon gång ibland, ofta när jag är inspirationslös,vilket jag är nu. Blogga är fan en konst. Det är inte lätt att upprätthålla grymt innehåll hela tiden, regelbundet samtidigt som det ska vara varierat och nu har jag kommit till en punkt där jag vill veta mer vad ni vill läsa om. Ge mig feedback och inspiration please, skulle verkligen uppskatta om så många som möjligt la en kommentar och berättade vad ni vill att jag ska skriva mer/mindre om. Är det mer om ätstörningar, kroppsideal och sånt? Eller mer recept? Oufits? Eller något jag kanske inte skrivit om tidigare. Känner att det ibland blir lite enformigt och nu har ni chansen att tycka till om vad jag ska förbättra!!

LOVE YOU!

PUSSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Jag skulle gärna läsa om lite om hur du ändrade tankesätt när du började jobba med din ätstörning? T.ex vad gjorde du när ångesten kom? Hur slutade du hetsäta? Och vad bad du de i din omgivning göra för att hjälpa dig?

  Josefin 2017-04-14 10:39:04
  Svara
 • Jag skulle tycka det var kul att veta hur du som ändå är singel klarar allt det här vardagliga. Som handla, laga mat och så vidare. Hur gör du? Tar du bil? Och hur ser en handling ut?

  Tycker det är intressant för är tyvärr troligtvis snart också singel och vet inte hur man fixar allt de där vardagliga själv… Skulle va intressant och se hur du fixar de

  Linnea 2017-04-14 08:53:25
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vilken rolig fråga <3 Självklart kan jag göra ett inlägg om det! Vad ledsen jag blir över att läsa det, man klarar mer än.vad man tror dock och jag jar vuxit.något.enormt det senaste året! Styrkekram!

   fiiaan 2017-04-14 09:23:05
   Svara
 • Jag gillar din blogg precis som den är! Många bra själv-tips-inlägg, bakning och samtidigt så personlig om vad som händer i ditt liv. Tack igen för att du delar med dig av allt, det ger mig så mycket.

  Linnea 2017-04-13 13:20:20
  Svara
 • Hej!
  Jag hade varit glad om du skrivit mer ätstörning, kroppsideal!
  Kämpar själv med detta.. hur tog du dig ur och fick dig att inte vilja fly från din egna kropp!
  Jag älskar att träna men skapar så mkt ångest!
  Jämnför mig med alla vänner, vill vara lika smal, lika vältränad osv!

  Jessica 2017-04-13 07:49:24
  Svara
 • Gillar de flesta av dina inlägg oavsett innehåll. Personligen är jag inte så intresserad av mode så de inläggen intresserar mig inte särskilt mycket. Recept och inlägg om acceptans får du gärna skriva mer om! Kanske resetips och länkar till olika reserelaterade saker.
  Sedan alla inlägg där du själv tycker att du flummar, de inläggen är ofta jättebra och ger mig mycket att läsa. Kanske just för att de blir ännu personligare. Egentligen tror jag att vad du än skriver om som intresserar dig blir bra och intressanta. Det fina med din blogg är att du känns så nära och personlig, därför tror jag att vad du än väljer att skriva om blir intressant och bra att läsa just eftersom det förmedlar DIG. Vet inte om detta var någon hjälp direkt.
  Ha det fint och tack för din blogg och allt du gör! Får mig alltid att må bra. Kram

  H 2017-04-13 07:41:05
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Meeen åh nu började jag gråta!! Jag är så glad att min blogg uppfattas så för det är nämligen precis det jag vill! Mycket ligger nog hos mig själv, då det är jag som skriver och därför tycker det blir enformigt <3 får börjar skriva mer "flummiga" inlägg då helt enkelt! TUSEN TACK för din kommentar! Den lyfte mej!!!

   fiiaan 2017-04-13 09:12:46
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!