Mina sommarplaner

image

Från förra årets Baliresa

Tanken slog mig igår, hur jäkla snabbt 2017 har gått. Det är helt seriöst mitten på april redan och tiden bara springer iväg. Jag blir lite stressad, samtidigt som jag längtar ihjäl mig efter årets bästa årstider som nu påbörjats, våren och sommaren!

image

image

Jag lovade mig själv vid årsskiftet att detta skulle bli mitt år. Att jag skulle tillåta mig själv att göra allt det jag vill göra och tillåta mig själv att må bra. Hittills känns det som att jag har skött det ganska bra. Jag har försökt leva varje dag fullt ut och göra det jag känner för. Dock har jag inte alls rest lika mycket som jag hade hoppats på hittils. Det får jag helt enkelt ta igen!

image image

Amsterdam

Först och främst hoppas jag att jag och Pernilla kommer iväg till Amsterdam i maj, något vi har pratat om ett tag nu men det har strulat lite med semester för hennes del. Man behöver ju inte vara borta så himla länge, det räcker ju liksom med två dagar, lite miljöombyte och sen bara ha allmänt roligt och se något nytt. Målet är i alla fall att inte åka till massa ställen som jag redan besökt. 🙂

DSC_0483 DSC_0487

Stockholm

Det kommer bli en hel del trippar till Stockholm också, en redan nu i slutet av april faktiskt samt någon i maj också och fler ska det bli framöver. Har ju ett flertal vänner där uppe som jag vill rå om plus att jag börjar gilla Stockholm mer och mer. Den lilla småstadstjejen åker ju till och med tunnelbana där uppe nu, helt utan problem 😉

DSC_0477 DSC_0447

Kanonhelgen då vi riktigt lärde känna varandra jag och Sanna, sjukt! Känns som vi känt varandra sen jesus gick i shorts typ Men inte ens ett år har gått liksom <3

Summerburst

Jag blev kär i festivaler förra året då jag besökte Summer On i Båstad och Weekend i Stockholm. Har alltid suktat efter Summerburst men antingen har jag varit bortrest eller inte haft möjlighet att åka dit. Jag tar igen det iår tänkte jag, det blir nämligen både Göteborg och Stockholm iår och ingen är mer taggad än jag! Hanna och jag har redan bestämt att vi måste iväg och shoppa outfits nu, även om jag redan vet vad jag ska ha på lördagen i Stockholm när Bieber spelar såklart 😉

image image image

Kambodja

Alltså fatta ni att jag ska till Kambodja? Återigen blir det en tripp till mitt älskade Asien och ett land jag alltid velat besöka men aldrig gjort! på min 28 årsdag lyfter vi och jag kan verkligen inte tänka mig ett bättre sätt att spendera födelsedagen på, kan ni ens!!??

IMG_7560 1 IMG_7676 2

Båstad

Förra årets magiska sommarkväll, så magisk den var! Båttur och glass i Båstad, fantastiskt. Ja ni ser ju bara på bilderna liksom. Hoppas att kunna komma iväg en sväng till Båstad under tennisveckan också faktiskt, hade varit roligt att få uppleva det för en gång skull 😉

 DSC_0024 DSC_0037 image

Grillkvällar, Tylösand och Måndagsklubben

Halmstad, sommarens sommarstad. Säga vad man vill om Halmstad sommartid då det är så galet mycket  turister är det fortfarande en helt underbar stad. Min stad som de händer tusen saker i och som är otroligt rolig denna tiden på året. Närheten till stranden gör det inte direkt svårt att kasta upp engångsgrillen på cykeln och på 10 minuter skapa en magisk kväll. Alla konserter i Tylösand, After beachen samt måndagsklubben och allt annat som faktiskt händer. Jag ska verkligen försöka vara hemma lite också, och njuta av allt som händer här, för det är faktiskt otroligt mycket roligt.

DSC_0074 DSC_0006 DSC_0836

Värnamo och stugan

Där jag varvar ner, där jag finner lugn, där jag kan andas! Ja ni ser ju hur det ser ut. Sverige, du är ju helt fantastiskt på sommaren. WOW. Här kommer jag spendera mycket tid i sommar mellan jobben, helt klart!!

omgjort2 DSC_1142

Per Gessle

Ahh okej, vid det här laget är jag fett taggad på sommaren, komsi komsi! Wow vilken sommar det kommer bli!! Vi får ju inte glömma bort att Per Gessle kör sommarturné och kommer självklart till Halmstad i Augusti. Där ska vi fira mammas födelsedag liiite extra med andra!

image image

Paris, Barcelona eller kanske Rom igen?

Hade gärna hunnit med någon liten kortresa i sommar också. Barcelona har jag aldrig varit och det ska ju vara AMAZIIING! Vi får se. Allt måste ju inte planeras heller SOPHIA, lite spontana kan vi ju vara 😉

Best is yet to come guys!! Vad har ni för planer i sommar? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • ÅH vad underbart det där ser ut! Magiskt! Måste komma på vad jag ska ha för planer i sommar! Blir verkligen så taggad!!

    Clara 2017-04-13 21:59:14 http://claratoll.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!