Helgplaner

IMG_20170414_080306

Godmorgon soliga påskhelg!

En annan har varit upp sen 06:30, slängt in en maskin tvätt, druckit kaffe, städat toaletten, bytt kattsand och svarat på lite mail. Frågor på det? 😉 haha nää men skämt o sido, skönt att vara morgonpigg måste jag säga. Ska strax ner i tvättstugan och torka tvätten och sen blir det heldag på TM. Några som firar påsken i Halmstad och vill komma förbi och säga hej på TM på Eurostop, gööööör det 🙂

Jag har en full-rulle helg framför mig skulle man kunna säga, ser fram emot den väldigt väldigt mycket dock 🙂

Fredag: Jobb på TM och sen hem till Värnamo för påskmiddag ikväll. Blir dock bara en snabbis för jag jobbar imon igen så kastar mig i bilen early tomorrow 😉

Lördag: Lite jobb på TM innan det blir hem, svara på några mail och svida om till party-outfit, kila bort till Allis och catcha up lite med henne innan vi dra på Josefs 30-års fest! Så jäkla roligt det ska bli alltså 🙂

Söndag: Hemmajobb på förmiddagen. Planera blogg och kommande vecka helt enkelt. Sen blir det Kambodjaplanering med Simone, ÄNTLIGEN på den. Nu ska vi bestämma rutt, vad vi vill se och göra under våra två veckor där. Sen tar vi emot MFF med bravur på Örjans Vall här i Halmstad, årets första fotbollsmatch, mums 🙂 Avslutar med räkmacka och film hos Sanna och Jeppe, hur grymt??

Måndag: Den hör väl till helgen också egentligen va? Blir iaf jobb på TM och sen fotografering med några tjejer inför kommande samarbete på instagram 🙂 

Palla denna helgen kan jag känna, blir lycklig! 🙂

Nu ska jag kila ner i källaren för tvätt och svepa  en kopp kaffe till, njuuuut av ledighet älsklingar!

PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättehärlig blogg och tjej!
  Vart är dina mjukisar ifrån?????

  Maria 2017-04-14 17:44:00
  Svara
 • Kambodja är så bra ! Avslutade min 4-månaders Asien tripp där och det blev verkligen en favorit. Vi spenderade en vecka ute på koh rong och det är verkligen ett tips att åka dit. Ett måste ! Det är sinnessjukt fint. Ön är bara av sand, inga bilar, inga vägar, fantastiska människor, massor med gulliga lekfulla barn, mysiga barer, kritvita stränder och turkost varmt hav.

  Ett litet tips bara 🙂 !

  Maja 2017-04-14 10:18:09
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Jag har ju hört så mycket om den ön, vi MÅSTE dit ???? Va ni vid Ankor wat med? Sååå roligt. Är säker på att jag kommer älska det 🙂

   fiiaan 2017-04-14 12:48:03
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!