Jag tycker vi alla ska ha en liten överenskommelse när det kommer till denna påsken, okej?

collage

Jag vet vad påsken kan innebära för många! Vi snackar liksom en helg proppfylld med godis och mat, kanske mindre motion och mer tid spenderas med familj och vänner, man kanske festar lite och har det allmänt jävla roligt. Lever livet så att säga som i sin tur kan resultera i ångest när helgen väl är slut. Hur kan det bli så ens? Ångest över att man levt, att man njutit och faktiskt bara haft det allmänt skönt.

Jag tycker vi alla ska ha en liten överenskommelse när det kommer till denna påsken, okej? Jag tycker vi alla ska fokusera på att njuta, leva och göra allt vi bara älskar att göra. Insupa hur underbart det är att vara ledig för er som ska vara det, njuta av det där påskägget du får av familjen/vännen/pojkvännen/flickvännen, utnyttja tiden till välmående saker så som motion, familj, resor, mat, godis, ja allt som hör en hälsosam livsstil till. Skippa ångesten iår och försök lyssna på din kropp, vad vill den? Vad vill du? Gör saker du mår bra av i helgen och tillåt dej inte att straffa dig själv för det i efterhand. Du är värd att mår bra. Is that a deal?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!