Gissa vem som kommer i helgen???

DSC_1337

DSC_1338

Det kan va så att jag har glömt att nämna detta här i bloggis, heeeej förresten!

Men that girl, on the picture with me, kommer till HALMSTAD på fredagkväll för att spendera heeela helgen här! Hon som jag endast träffat ett fåtal gånger men som är en av min allra bästa vänner, som jag pratar varje dag i telefon med, hon som lär mig hur jag ska tänka när jag är ledsen, hon som ger mej grymma tips när det behövs, min Stockholmstjej, FLISAN!

Helgen är ganska planerad men samtidigt oplanerad. Vi ska dricka gott, äta gott, njuta, skratta, fota, träna, shoppa och hoppas att tiden för en gång skull går långsamt! Flisan, nu längtar jag efter dej! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!