Livet skulle aldrig någonsin bli detsamma för mig igen. Jag överlever inte det detta. Och nu, ett år senare… vart är jag då?

Jag träffade honom i lördags, killen jag idag skulle varit gift med. Jag visste inte hur jag skulle reagera när dagen väl skulle komma, jag har inte träffat honom sen juni förra året. Jag höll på att svimma, där är han. P, som jag en gång levde tillsammans med men som för exakt ett år sedan gjorde slut, 1 månad innan vårt bröllop i Thailand skulle äga rum. Det blev svart, så jävla svart. Livet skulle aldrig någonsin bli detsamma för mig igen. Vad händer nu? Jag överlever inte det detta. Och nu, ett år senare… vart är jag då?

Hon sa: Kolla Therese Lindgrens video från hennes break up, det kommer hjälpa!

Njaa, hjälpte gjorde det inte. Jag började kolla på första youtubeklippet där det precis tagit slut mellan dom. Hur förstörd hon var och vilken smärta hon kände. Jag kände den, där och då och jag kunde inte förstå hur det någonsin skulle kunna bli bättre?! Hur fan ska det gå till!?
Efter några videos kommer det en video från ett år senare, alltså ett år efter deras break up och det var väl egentligen den Jossan menade. Hit fia, hit kommer du en dag komma!
Therese var en annan person, hon hade lärt sig så mycket och utvecklats som människa, genom att vara helt själv!

Jag kan inte minnas riktigt om jag där och då kände något hopp. Men jag kan ju idag relatera till alla videoklipp. Jag kan känna smärtan jag själv gick igenom för exakt ett år sen, och jag kan relatera till styrkan och glädjen hon utstrålar i senaste filmen, där är jag också idag.

Den 18 april tog livet kanske den största omvändningen för mig. P, som jag bara några månader senare skulle gifta mej med, gjorde slut.
Perioden efter här är svart,våren är svart och jag minns inte så mycket mer än den fruktansvärda ångesten, ensamheten och tankarna som ; Vad kunde jag gjort annorlunda? Vad ska jag göra för att han ska vilja ha mej? Har jag varit jobbig? Om jag hade gjort så istället? Allt vi har gjort, vad händer med alla minnen?

DSC_0376

Jag föll, jag föll så jävla långt ner och det kändes som jag aldrig skulle sluta falla. Va fan händer nu? Hur ska jag klara mig själv?  Luften går ur en, man kan inte förstå, man vill inte förstå. Han, som jag målat upp hela mitt jävla liv med, vill inte vara med mig längre!

Bara några månader innan hade jag och Jossan diskuterat singellivet. Jag har typ aldrig varit singel och kunde verkligen inte tro att jag var något vidare bra på det heller. En självständighet lika med noll och jag behövde alltid någon att lägga hela min tyngd på. Här, här har du mitt välmående, ta hand om det och förvara det, jag klarar det inte själv.

Jag bara låg, den första tiden alltså. Jag ville inte resa mig ifrån sängen, jag kunde inte äta,jag kunde inte sova. Det jag kunde var att prata, prata prata prata, med mina vänner,min familj och alla som visade mig ett enormt stöd under den där tiden. Jag kunde inte för mitt liv se att jag någonsin skulle kunna må bra igen, livet var ju liksom över…

Hit fia, hit kommer du en dag komma!

2016

Det som är helt oförståeligt har nu hänt. Jag har rest mig. Jävlar va dåligt jag har mått och vilket tufft år jag faktiskt har lämnat bakom mig. Jag har fått lära känna en helt ny sida av min ångest som jag har varit tvungen att hantera. Jag har fått börja om på nytt, något som många kanske gör när dem är 18 år har jag fått göra nu, i 27 års ålder. Vara singel, bo själv och leva ett singel liv som jag inte alls har några erfarenheter av. Jag har tvingats bli min egen bästa vän mer än bara kroppsligt, också spirituellt. Jag har fått lära mig vara själv och faktiskt uppskatta egentiden.

Jag tänker på det ibland, undra hur mitt liv hade sett ut om vi hade gift oss? Hjälp så många människor jag inte hade träffat. Jag hade nog inte drivit två företag idag och jag hade absolut aldrig blivit så självständig som jag är idag. Jag önskar inte min värsta fiende det jag fått gå igenom, den hjärtesorgen ska ingen behöva uppleva. Men jag tror på ödet, detta var meningen. Det var min tid, det var meningen att jag skulle ta mig igenom detta för att någonstans bli självständig. Och vet ni vad, idag mår jag bättre än jag någonsin tidigare har gjort. Jag har vuxit och jag älskar känslan av att jag klarar mer och mer för varje dag som går. Man klarar, och man segrar fan om man vill. trodde aldrig jag skulle kunna le igen, nu sitter jag och gråter samtidigt som jag ler. Jag är så otroligt stolt och så glad att jag stod på mig och bestämde mig för att detta, det ska jag klara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Fast skulle du vara redo att träffa någon? Bygga upp en kärleksrelation?

  Jag trodde att med tiden skulle hjärtesorgen försvinna, men ett par år senare efter uppbrottet med mitt livs kärlek förföljer det mig än idag.

  Eftersom jag har försökt dejta efter detta men det har inte fungerat, alla verkar finna fel med mig, så sårbarheten gör det värre. Känna misslyckande, vad gör jag för fel? Är så fel med mig tänker jag på konstant.Klandrar mig hela tiden.
  Detta stora utbrott är ständigt i mitt bakhuvud..

  Jag kommer aldrig bli så beroende av en person som jag var av ”mitt livs kärlek”. Jag har insett att jag kommer förbli själv, resten av livet med alla hinder jag har. Även om jag skulle finna mitt livs kärlek igen skulle jag aldrig investera så mycket som jag gjorde då.

  Jag kommer värna om mitt, både ekonomiskt och mitt boende, mina intressen, egna tid, aldrig tillåta mig att bli så beroende av någon.

  Hur lägger man det bakom sig?
  Går vidare?

  Jag mår så mycket bättre nu än då. Jag har lyckats få jobb, hitta en träningsform som jag älskar, fokusera på MITT i första hand.Se till så jag bygger upp ett bra liv.Men ändå ligger detta å gro. Gör mig gråtfärdig. Då jag delvis har sett att han har fångat en tjej, blivit gravid, fått en som, gift sig i samma veva vi ”gjorde” slut. Jag fick snarare nog en dag, flyttade hem igen.

  Martina 2017-04-20 19:32:13
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Jag har försökt men det har inte gått. är inte alls aktiv på dejtingfronten längre och trivs så bra själv! Jag tar det som det kommer, fokuserar på mitt och mår som bäst när jag gör det <3 Däremot tror jag att om det är rätt så är det lätt. Min ångest kring relationer och sånt kommer försvinna när jag träffar rätt person och det är jag säker på att det kommer bli så för dej med <3

   fiiaan 2017-04-21 06:58:54
   Svara
 • Har han någon gång velat få tillbaka dig?

  M 2017-04-19 13:42:56
  Svara
 • Även fast man intekänner dig utan hittade din blogg länkad på Facebook så känner man nån typ av stolthet över att du känner dig starkare i dig själv. Blir så glad samtidigt så ledsen av detta inlägg, men det visar så tydligt att det alltid blir bättre även i de tuffaste tider, väldigt lärorikt! Jätte bra skrivet, fortsätt med det du gör för du kommer lyckas med allt du väljer att vilja göra!! Kram

  Julia Fältén 2017-04-19 12:48:04 http://Nouw.com/juliafalten
  Svara
 • Läskigt hur jag känner igen mig, även om våra förhållanden tog slut på olika vis. Det TAR tid att komma tillbaka till sig själv, innan man kan bygga upp självkänsla trappan igen. Idag, 1 och ett halvt år senare efter breakupet, mår jag bättre än jag någonsin gjort. Och tryggare i mig själv än någonsin!

  Kram på dig! (Bor också i Halmstad btw.. ☺️)

  Emma 2017-04-19 12:47:49
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Wow vad glad jag blir!! Tack snälla söta du! <3 man klarar mer än vad man tror!<3 Åh vad roligt. Kanske stöter vi på varandra någon gång 🙂

   fiiaan 2017-04-19 15:08:02
   Svara
 • Förstår känslan.. Pratade ni med varandra eller såg du honom bara på lite avstånd?

  Ebba 2017-04-19 08:26:20
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Nej jag gick faktiskt fram! Var helt skakig men ville vara the better person så gick fram och frågade hur han mådde. Eller ja, det första jag sa va snarare vafan gör du här( lite charmigt) typiskt mej! Haha. Mitt fotbollslag vanm över hans också så blev ju bra ändå 😉

   fiiaan 2017-04-19 15:04:13
   Svara
 • Såg din blogg länkad på Facebook. Och allt det som du gått igenom, går jag igenom just nu. Och fyfan vilket helvete, att gå från att ha målat upp hela sin framtid med en människa till att han inte vill vara med mig längre. Usb vad det gör ont. Det gör så fruktansvärt ont. Har heller aldrig någonsin mått såhär eller känt såhär. Det är liksom hela nya känslor, helt ny smärta. Känner att nu orkar jag inte vara ledsen och gråta över detta.. Men att läsa detta inlägg, gör mig så himla glad och taggad på sommaren. Detta var meningen. Det var meningen att det skulle ta slut. Nu ska jag bara lära mig att vara singel och ta vara på mig själv! TACK, du fick mig att förstå och tänka lite annorlunda på denna tuffa tid. Kram Elin

  Elin 2017-04-18 23:05:44
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åhh finaste du!! tack snälla söta du för din kommentar! Det gör mig glad att du känner så och att du faktiskt kan tänka så. Man måste lämna lite till ödet, allt kan vi inte styra över! stor kram <3

   fiiaan 2017-04-18 23:14:07
   Svara
 • Åh fy fan vad bra du är <3 Du är modig, stark, cool och verkar vara en sån himla härlig tjej!

  Många kramar!!

  Louise 2017-04-18 23:04:00
  Svara
 • Precis det här jag behövde. Blev lämnad av vad jag trodde var mitt livs kärlek i november. Är fortfarande totalt förstörd men det känns bättre att läsa sånt här, att det faktiskt blir bättre. TACK!

  Mickan 2017-04-18 21:21:41
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!