Recept: Hemmagjord choklad med torkade granatäppelkärnor

I samarbete med bodystore.com

collage

Goodmorgon babes! Vet ni vad? Har gjort den godaste chokladen ever tror jag faktiskt,endast 5 ingredienser inkluisve topping behövs, hur grymt? Har alltid gillat granatäpple men käkar det sällan. Kan säga att de torkade äppelkärnorna gjorde HELA chokladen this time 🙂 Alla ingredienser är från Bodystore och jag har länkat till respektive produkt i receptet 🙂

Jag har också lyckats skaffa fram en rabattkod till er där ni får 100:- rabatt  vi köp över 500:-, hur bra? Använd FIABS17 i kassan bara 🙂 Gäller mellan 18-23 april. Happy shopping!

Kan verkligen slå ett slag för kokosoljan och granatäppelkärnorna!! Kokosolja måste jag ha hemma, alltid. Baka jag inte med det har jag det i morgonkaffet, sluuuuurp 🙂

DSC_0048

Hemmagjord choklad med torkade granatäppelkärnor

100 g kokosolja (här)

100 g kakaopasta (här)

6 tsk flytande honung

1/2 tsk  vaniljpulver (här)

Torkade granatäppelkärnor (här)

Gör såhär:

Smält kokosoljan på låg värme. Lägg sedan i kakaopastan och låt det smälta samman under omrörning. Tillsätt honung efter smak, jag tyckte 6 tsk blev alldeles lagom men smaka dig fram, då får man bäst resultat. Rör om ordentligt så inte honungen placeras på botten av kastrullen. Tillsätt även vaniljpulvret.

Lägg bakplåtspapper i en liten form och häll över chokladen. Strö över granatäppelkärnorna och ställ in i frysen och låt stelna. Ta sedan ur bakplåtspappret ur formen och skär chokladen i bitar. Förvaras i frysen om den inte ska ätas med en gång (vilket är svårt att låta bli) 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!