Årets försts grillning

IMG_20170418_201051 IMG_20170418_201616 IMG_20170418_201629_1

Igår var det givet för mig att jag ville göra något, något roligt. Jag hade så mycket blandade känslor i kroppen igår. Jag kände så otroligt mycket, men framförallt mest glädje och stolthet över det senaste året som varit.

När Simone ringde och frågade om hon kunde få sova hos mig kändes det självklart. Vi satt och pratade lääänge länge innan vi drog till Willys för att inhandla något att käka inför kvällen. Hon var sugen på plcoksallad och jag hade varit inställd på att grilla korv heeeeela dagen. Så mitt förslag blev, Fia grillar, Simone käkar plocksallad och varsitt glas rosévin till det. Det gick hem kan jag lova! Och åhhh så trevligt. Vi burrade ihop oss under en filt och pratade om allt men framförallt framtiden och om drömmar. Allt vi vill göra och förväntningarna som är så sjukt stora på Kambodja just nu. Vi skrattade och pratade allvar om vartannat och allt kändes bara… naturligt.

Årets första grillning… jag vet att jag tjatar men wow vad härligt livet är och kan vara. Gårkvällen var helt jäkla magisk, även om dagen i sig påminde om hemskheter och annat, kunde jag inte haft en mysigare kväll. Faktiskt!

IMG_20170418_235639 IMG_20170418_235726

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!