New hair, I dooo care

IMG_20170420_115901_672 IMG_20170420_120340 IMG_20170420_115158_427

Jag tror inte nu förstår hur NÖJD JAG ÄR! Har aldrig tidigare färgat håret hos dn frisör, har aldrig haft råd och heller aldrig vågat eller prioriterat det. Men så kände jag att åh, jag vill göra något och vips. Här har ni det! Hade Molly Sanden som inspiration, hennes röda färg hon hade innan och ja… det blev precis exakt så jag ville ha det!

Svårt att få exakt färg på bilden faktiskt, det är röd/violette och liiite mörkare än vad bilderna visar kanske 🙂

Vad tycker ni? 🙂 DO YA LOVE IT?

Tack bästa Victoria på Lilla Salongen i Halmstad, du är helt klart min nya frisör!! 🙂 (nej, icke sponsrat, ville bara att ni i Halmstad ska få nys om denna grymma tjej)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Oj! Först när jag såg bilderna trodde jag du gjort en hemmafärgning, absolut inte att en frisör skulle åstadkomma det. Du frågade vad man tycker, och då en färgning på salong är dyrt (iallafall här i Sthlm) skulle jag vilja ha pengarna tillbaka. Om du är nöjd är det super! Men det där kan du åstadkomma på egen hand och det ser urtvättat ut, det finns varken kalla eller varma toner? Ser bara glanslöst och trist ut. Du var mycket finare innan. Varför tog hon inte din mörka utväxt (läs svarta) samtidigt? Låter som en dålig frisör, dit skulle inte jag gå.

  Therese 2017-04-21 19:44:41
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Jag är verkligen supernöjd med färgen och med min frisör som jag skrev i inlägget, helt fantastisk! Jag är fullt medveten om att jag bad om era åsikter i inlägget och det påverkar mig inte men ett tips är att du kanske tänker dig lite för hur du uttrycker dig nästa gång. 🙂 Det kan finnas andra som tar illa upp och blir sårade:)

   fiiaan 2017-04-23 16:21:40
   Svara
 • snyggt värre! <3 förresten har vi NP muntligt i svenska nästa vecka, redovisning alltså. vi fick ämnet "vad jag vill och vad jag väljer" , men har fritt fått välja vad vi vill prata om inom det. har valt om att berätta om typ kroppsposivitet och jag kommer nämna o berätta om dig och det grymma du sysslar med. just för att dagens många gånger skeva samhälle behöver det! insikten att våga vara sig själv och våga älska sig själv. du sätter ord på allt så bra i det du skriver!!! SÅ grym är du.

  Agnes 2017-04-20 16:43:53
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!