Recept: Chokaldpudding

I samarbete med bodystore.com.

Godmorgon älsklingar! Alltså WOW!!! Tack bästa ni för alla kommentarer ni lämnat, alla mail ni skickat och alla DMs ni skickat på Instagram. Det värmer mitt hjärta! Vem fan behöver en kille när man har er som läsare! TACK TACK TACK!

NU ska jag kila till frissan. Lovade att unna mej själv något den 18 som en belöning för att jag är grym 😉 haha. Jag ska färga och klippa och jag kan hinta om Molly Sandén. Visar er sen såklart!

Har fortfarande en rabattkod hos Bodystore som ni bara måste nyttja. Och ett smarrigt recept igen med deras produkter såklart 🙂 NJUUUUUUT!

collage DSC_0274

Missa inte att ni får 100:- rabatt  vi köp över 500:-, hur bra? Använd FIABS17 i kassan bara ???? Gäller mellan 18-23 april. Happy shopping!

Chokladpudding

60 g mörk choklad

40 g kokosolja (här)

2 tsk honung

1 1/2 dl kokosmjölk (här)

2 tsk kakao (här)

Gör såhär:

Smält kokosolja, choklad och honung på låg värme i en kastrull så allt smälter samman. Rör ner kokosoljan och låt allt smälta samman under omrörning.

Låt sedan chokladsåsen bli kall i kylen och rör om då och då. Efter 20 – 40 minuter bör såsen ha blivit till en kräm, rör ner kakaon och ställ in i kylen igen en stund. Ta ut den och häll upp i snygga glas. Toppa med grädde och jordgubbar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!