När man får feeling

Vissa dagar är bara drömmiga. I onsdags hade jag en sån dag, hela denna veckan har varit allmänt bra faktiskt. Jag har haft en härlig och stabil känsla i kroppen,vilket jag bara totalälskar såklart!

Simones kommentar när jag tassade upp klockan 07:00 i onsdag, ”Va tidigt du stiger upp”. Ja joo och finns det något bättre? Innan klockan var 11 hade vi hunnit prata över två koppar kaffe hemma, gjort i ordning oss, dragit in till stan, satt oss i solen för en spontan frukost på Espresso House och hunnit boka hotell i Kambodja på resia.

PS. Brallorna ni undrar över är dessvärre slut! Tyvärr 🙁

DSC_0265 DSC_0275

collage DSC_0345 DSC_0313

Halmstad bjöd på helt fantastiskt väder, jag fick feeling och frågade Simone om hon käkat Riccardos glass någon gång? Det hade hon icke och varför inte en dag som denna liksom? Har ni käkat Riccardos glass? Ett MÅSTE när ni kommer till Halmstad! Italiensk glass, helt klart den godaste jag ätit! Han ställe ligger lite utanför stan men han har också en glassvagn utmed Nissan på somrarna där man kan få sig några kulor!

DSC_0375 DSC_0394

Nu väntas en helg med Flisan. PALLA DET LIKSOM!!!! Underbart och jag vet inte hur vi ska hinna med allt vi vill göra i helgen men vi ska iaf umgås och jag ska njuta massor!

Vad har ni för helgplaner?

PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!